Hyppää pääsisältöön

Alueellinen yksityistietoimitus Sastamala, 2024-730584

Toimitusnumero
2024-730584
Toimituslaji
Alueellinen tietoimitus
Kunta
Sastamala

Yleistä

Maanmittauslaitoksen omasta aloitteesta pidämme alueellisen yksityistietoimituksen, jonka sivutoimituksena on kiinteistönmääritystoimitus. Toimituksen tavoitteena on järjestellä toimitusalueen kiinteistöjen oikeudet vastaamaan niiden todellisia tarpeita ottaen huomioon alueelle vahvistettu asemakaava, alueella ennestään oleva tieverkosto ja ja aikaisemmin perustetut oikeudet.  

Toimituksen tarkoituksena on saada kiinteistöjen kaikki tarpeelliset kulkuoikeudet merkityiksi yksiselitteisesti kiinteistörekisteriin ja kartalle. 

Toimitus koskee kaikkia niitä kiinteistöjä, joilla on tiluksia tai tieoikeus toimitusalueella.   

Toimitusalue:  

Toimitusalue on Mouhijärven asemakaava-alue ja muutamia kiinteistöjä kaava-alueen ulkopuolella. Aluerajaus on merkitty oheiseen vaikutusaluekarttaan. 

Voit katsoa videolta, mikä alueellinen yksityistietoimitus on, ja mitä se tarkoittaa sinulle. Video on osoitteessa: https://dreambroker.com/channel/zhvg05g7/4s3vyqyk

Kokousaika:   

Kokous pidettiin 17.4.2024 klo 12:30 Sastamalan kaupungintalolla. Valitusaika päättyy 17.5.2024

Toimituksen aineisto, vaikutusaluekartta, toimituskartta ja luettelot toimitusalueelle voimaan jäävistä oikeuksista löytyvät tämän sivun lopussa olevasta kohdasta Liitteet

Yhteystiedot:

Toimitusvalmistelija Eija Pelkonen,
puhelin: +358 50 4733 683
sähköposti: eija.pelkonen@maanmittauslaitos.fi
 

Toimitusinsinööri Kristiina Katajalehto
puh. +358 400 771 436
sähköposti: kristiina.katajalehto@maanmittauslaitos.fi

Liitteet

Jos olet osallisena toimituksessa ja tarvitset toimituksen liitteen saavutettavassa muodossa, ota yhteyttä toimitusinsinööriin (ei koske karttaliitteitä).