Hyppää pääsisältöön

Liljendalin tilusjärjestely

Toimitusnumero
2021-676240
Toimituslaji
Tilusjärjestely
Kunta
Loviisa

Toimituksen tarkoitus

Toimituksen tarkoituksena on parantaa tilussijoitusta Loviisan Liljendalin peltoalueilla. Käytännössä tavoitteena on maanomistajien kulkumatkojen lyhentäminen sekä lohkokoon kasvattaminen.

Ajankohtaiset asiat

Toimituksen aloituskokous pidetään 15.5.2024. Kokous on tiedotusluonteinen. Kokouksessa aloitetaan Liljendalin tilusjärjestelytoimituksen käsittely ja valitaan toimitsijat (maanomistajien edustajat). Lisäksi kerrotaan toimituksen etenemisestä ja arvioidusta aikataulusta.

Kokouksen jälkeen kokousmateriaali päivitetään tällä sivulle.

Jakoehdotus ja maanomistajahaastattelut

Maanomistajien kanssa käytyjen keskustelujen perusteella on laadittu alustava jakoehdotus, eli esitys siitä, miten maat voisivat vaihtua. Kokouksessa läpikäydään jakosuunnittelun periaatteita. Aloituskokoukseen kutsutaan kaikki alueen maanomistajat riippumatta siitä, onko heille tässä vaiheessa ehdotettu muutoksia.

Toiveena on, että tapaamme jokaisen maanomistajan kanssa ja yhdessä käymme läpi nykytilanteen sekä muutostarpeet ja -toiveet. Toimitusinsinööri on tavattavissa Liljendalgårdenilla 17.5.2024 klo 10 - 15 välisenä aikana. Varaattehan ajan tapaamiseen.

Lisätietoja

Toimitusinsinööri Katja Kauppi

Puhelinnumero +358 50 468 7317

Sähköposti katja.kauppi@maanmittauslaitos.fi

 

Alustava toimitusalueen rajaus: 

Alustava toimitusalueen rajaus