Hyppää pääsisältöön

Alueellinen yksityistietoimitus, Sastamala 2023-719210

Toimitusnumero
2023-719210
Toimituslaji
Alueellinen tietoimitus
Kunta
Sastamala

Yleistä

Maanmittauslaitoksen omasta aloitteesta pidämme alueellisen yksityistietoimituksen, jonka sivutoimituksena on kiinteistönmääritystoimitus. Toimituksen tavoitteena on järjestellä toimitusalueen kiinteistöjen oikeudet vastaamaan niiden todellisia tarpeita ottaen huomioon alueella ennestään oleva tieverkosto ja ja aikaisemmin perustetut oikeudet.  Toimituksen tarkoituksena on saada kiinteistöjen kaikki tarpeelliset kulkuoikeudet merkityiksi yksiselitteisesti kiinteistörekisteriin ja kartalle. 

Toimitus koskee kaikkia niitä kiinteistöjä, joilla on tiluksia tai tieoikeus toimitusalueella.   

Toimitusalue:  

Toimitusalue on osa Kiikan asemakaava-alueesta ja siitä luoteeseen Lammijärven ympäristöön asti Sastamalan kaupungin alueella. Aluerajaus on merkitty oheiseen vaikutusaluekarttaan. 

Voit katsoa videolta, mikä alueellinen yksityistietoimitus on, ja mitä se tarkoittaa sinulle. Video on osoitteessa: https://dreambroker.com/channel/zhvg05g7/4s3vyqyk

Kokousaika:   

Kokous pidettiin 14.3.2024 klo 13:00 Kauppalantalon juhlasalissa

Valitusaikaan on haettu pidennystä 15.5.2024 asti.

Toimituksen aineisto, vaikutusaluekartta, toimituskartta, pöytäkirja ja toimitusalueelle voimaan jäävät oikeudet -lista sekä lista toimitusalueella olevista yksityisteistä löytyvät tämän sivun lopussa olevasta kohdasta Liitteet

Yhteystiedot:  

Toimitusinsinööri Kristiina Katajalehto, 

puh. +358 400 771 436, 

sähköposti: kristiina.katajalehto@maanmittauslaitos.fi 

Liitteet

Jos olet osallisena toimituksessa ja tarvitset toimituksen liitteen saavutettavassa muodossa, ota yhteyttä toimitusinsinööriin (ei koske karttaliitteitä).