Skip to main content

Saavutettavuuspalaute tai -pyyntö

Tällä lomakkeella voit:

  1. antaa palautetta havaitsemistasi saavutettavuuden puutteista verkkosivustolla,
  2. pyytää itsellesi sopivassa ja saavutettavassa muodossa sellaisia verkkosivuston sisältöjä, jotka eivät ole saavutettavuusvaatimusten mukaisia,
  3. pyytää tarkennuksia perusteluihin, kun saavutettavuusselosteessa on vedottu kohtuuttomaan rasitteeseen.

Saavutettavuuspyynnön pitää olla kohtuullinen, ja saavutettavuuspalautetta voi antaa vain verkkosivustoista, joita saavutettavuusvaatimukset koskevat. Tarvittaessa voit lukea tarkemmat ohjeet oikeudestasi antaa saavutettavuuspalautetta.

Tietosuojasyistä pyydämme, ettet kirjaa lomakkeelle mitään terveyteesi liittyviä tietoja.

Kirjoita tähän kenttään, mistä sivustosta on kyse ja millaisia puutteita havaitsit. Voit lisätä kenttään linkin sivulle, jossa havaitsit puutteita.
Kirjoita tähän kenttään, mitä sisältöä pyydät, missä muodossa toivoisit saavasi sisällön ja mihin tarvitset sisältöä. Voit lisätä tähän kenttään linkin sisältöön, jota pyydät saavutettavassa muodossa.

Vastaamme sinulle kahden viikon kuluessa, jos täytät yhteystietosi seuraaviin kenttiin. Laajoissa saavutettavuuteen liittyvissä pyynnöissä Maanmittauslaitoksella on oikeus jatkaa vastausaikaa kahdella viikolla. Käsittelemme myös ilman yhteystietoja jätetyt palautteet ja pyrimme korjaamaan niissä esille tulleet ongelmat.

Maanmittauslaitos käsittelee henkilötietoja viranomaistehtävien hoitamista varten. Halutessasi voit tutustua henkilötietojen käsittelyä koskeviin selosteisiin.