Hyppää pääsisältöön

Katualueen erottaminen Linnukkatien varrella

Toimitusnumero
2020-639345
Toimituslaji
Lunastustoimitus
Kunta
Liminka

Yleistä

Toimituksessa on tarkoitus käsitellä Linnukkatien, Villenkujan, Sunilantien, Jussilantien, Punttalankujan, Pehkosenkujan ja Lakeudenkadun katualueiden erottaminen Limingan kunnalle. Näiden lisäksi Linnukkatien ja Alapääntien risteyksestä on tarkoitus lunastaa asemakaavan mukainen puistoalue Limingan kunnalle.

Alueet käsitellään kokonaisuudessaan yleisen alueen lunastuksena maankäyttö- ja rakennuslain 96 §:n 1 momentin perusteella. Lunastus perustuu asemakaavaan. Lunastustoimituksessa tutkitaan ja ratkaistaan katualueen erottamisen ja kiinteistönmuodostamisen lisäksi mahdolliset korvauskysymykset.

Sivutoimituksena käsitellään Liminganjoen ja Sunilantien välissä olevien jokivarsipalstojen epäselvyydet kiinteistönmäärityksellä.

Toimituksen yleispiirteinen kohdekartta on verkkosivun liitteenä. Yleistä tietoa maankäyttö- ja rakennuslain mukaisista lunastustoimituksista löydät alla olevista linkeistä ja liitteistä.

Toimituksen aikaisemmat vaiheet

  • Alkukokous 2.6.2022

Toimituksen tulevat vaiheet

Toimitusta on tarkoitus jatkaa Linnukkatien kävelyn ja pyöräilyn väylän parantamishankkeen jälkeen.

Yhteystiedot

Lunastustoimikunta

  • Toimitusinsinööri Samu Laululehto (ent. Viitanen), lunastustoimikunnan puheenjohtaja
  • Puhelin 050 518 9007
  • Sähköposti samu.laululehto[at]maanmittauslaitos.fi

Lunastaja

  • Maanmittausinsinööri Ossi Ruotsalainen, Limingan kunta
  • Puhelin 044 497 3679
  • Sähköposti etunimi.sukunimi[at]liminka.fi
Liitteet

Jos olet osallisena toimituksessa ja tarvitset toimituksen liitteen saavutettavassa muodossa, ota yhteyttä toimitusinsinööriin (ei koske karttaliitteitä). Henkilötietoja sisältävät asiakirjat (ml. pöytäkirjat) voidaan toimittaa pyynnöstä tietosuojalain sallimalla tavalla.