Hyppää pääsisältöön

Katualueen erottaminen Linnukkatien varrella

Toimitusnumero
2020-639345
Toimituslaji
Lunastustoimitus
Kunta
Liminka

Yleistä

Toimituksessa on tarkoitus käsitellä Linnukkatien, Villenkujan, Sunilantien, Jussilantien, Punttalankujan, Pehkosenkujan ja Lakeudenkadun katualueiden erottaminen Limingan kunnalle. Näiden lisäksi Linnukkatien ja Alapääntien risteyksestä on tarkoitus lunastaa asemakaavan mukainen puistoalue Limingan kunnalle.

Alueet käsitellään kokonaisuudessaan yleisen alueen lunastuksena maankäyttö- ja rakennuslain 96 §:n 1 momentin perusteella. Lunastus perustuu asemakaavaan. Lunastustoimituksessa tutkitaan ja ratkaistaan katualueen erottamisen ja kiinteistönmuodostamisen lisäksi mahdolliset korvauskysymykset.

Sivutoimituksena käsitellään Liminganjoen ja Sunilantien välissä olevien jokivarsipalstojen epäselvyydet kiinteistönmäärityksellä.

Toimituksen yleispiirteinen kohdekartta on verkkosivun liitteenä. Yleistä tietoa maankäyttö- ja rakennuslain mukaisista lunastustoimituksista löydät alla olevista linkeistä ja liitteistä.

Toimituksen aikaisemmat vaiheet

Toimituksen tulevat vaiheet

Toimituksen alkukokous pidetään Limingan taidekoulun auditoriossa (Arvolankuja 1) torstaina 2.6.2022 klo 9:00 alkaen. Kutsukirje on verkkosivun liitteissä. Linnukkatien aiempiin haltuunottoihin liittyvien epäselvyyksien vuoksi alkukokouksessa on tarkoitus käsitellä Limingan kunnan pyytämä ennakkohaltuunotto tulevaa kevyen liikenteen väylän parantamishanketta varten. Parannettavan kevyen liikenteen väylän varrella olevaa asemakaavan mukaista katualuetta merkitään puupaaluin maastoon huhti-toukokuussa 2022.

Yhteystiedot

Lunastustoimikunta

  • Toimitusinsinööri Samu Laululehto (ent. Viitanen), lunastustoimikunnan puheenjohtaja
  • Puhelin 050 518 9007
  • Sähköposti samu.viitanen[at]maanmittauslaitos.fi

Lunastaja

  • Maanmittausinsinööri Ossi Ruotsalainen, Limingan kunta
  • Puhelin 044 497 3679
  • Sähköposti etunimi.sukunimi[at]liminka.fi
Liitteet

Jos olet osallisena toimituksessa ja tarvitset toimituksen liitteen saavutettavassa muodossa, ota yhteyttä toimitusinsinööriin (ei koske karttaliitteitä). Henkilötietoja sisältävät asiakirjat (ml. pöytäkirjat) voidaan toimittaa pyynnöstä tietosuojalain sallimalla tavalla.