Hyppää pääsisältöön

Avoimet työpaikat

Kuvassa joukko iloisesti hymyileviä ihmisiä seisoo ulkona puun alla kesäisessä maisemassa

Maanmittauslaitoksessa työskentelee noin 1630 henkilöä ympäri Suomen, ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Avoimista työpaikoistamme kerromme tällä sivulla sekä valtiolle.fi- palvelussa.

Avoimet työpaikat

Maanmittausinsinööri, Kuopio tai Iisalmi (haku päättyy 17.12)

Vastuullisuusasiantuntija (haku päättyy 13.12.)

IT-asiantuntija, 1-2 paikkaa (haku päättyy 10.12.)

Maanmittausinsinööri, Lahti tai Tampere (haku päättyy 7.12.)

 

Kesätyöpaikat 2022

Tulemme jälleen palkkaamaan runsaasti kesätyöntekijöitä kesälle 2022 lähes kaikkiin toimipaikkoihimme. Haettavissa on yli 100 kesätyöpaikkaa ympäri Suomen. Hakuaika on 10.1 - 11.2!

Kesäharjoittelijat pitävät Maanmittauslaitosta hyvänä työpaikkana. Vuoden 2021 palautekyselyn mukaan 91 % suosittelisi työskentelemistä Maanmittauslaitoksessa.  Lähes kaikki vastaajat myös kokivat, että harjoittelusta oli hyötyä tulevaisuuden kannalta.

Kesän 2021 kesäharjoittelijoiden tunnelmiin pääset tutustumaan instagramissa tunnisteella #mmlkesäduunarit

Harjoittelu- ja työhakemukset

Palkkaamme joka vuosi noin 100 työharjoittelijaa, joista moni työllistyy meille joko harjoittelun jälkeen tai myöhemmin urallaan. Harjoittelut ajoittuvat pääasiassa kesäkaudelle, huhtikuun ja lokakuun välille. Maksamme kaikille harjoittelijoille palkkaa, ja paikkoja on ympäri Suomen.

Ilmoitamme kaikista avoimista työpaikoistamme tällä sivulla sekä valtiolle.fi-sivustolla. Voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen joko osoitteeseen rekrytointi@maanmittauslaitos.fi tai valtiolle.fi-sivuston kautta. Avoimia työhakemuksia hyödynnämme lähinnä lyhyissä määräaikaisissa tehtävissä.

Tarjoamme pääasiassa opintoihin liittyviä harjoittelupaikkoja. Tällä hetkellä meillä ei ole mahdollista suorittaa tutkintoa oppisopimuksella.

Jäikö jokin mietityttämään? Ole rohkeasti yhteydessä: rekrytointi@maanmittauslaitos.fi.

Tervetuloa meille töihin!