Avoimet työpaikat

Iloisia Maanmittauslaitoksen työntekijöitä
Kuva:
Julia Hautojärvi

Maanmittauslaitoksessa työskentelee noin 1630 henkilöä, ja etsimme myös uusia osaajia joukkoomme. Avoimista työpaikoistamme kerromme tällä sivulla sekä valtiolle.fi- palvelussa.

Avoimet työpaikat

Asiakaspalvelusihteeri (haku päättyy 13.4.)

Sovellusasiantuntija (haku päättyy 9.4)

Johtava asiantuntija, hakuaikaa jatkettu (8.4.)

Kesätyöpaikat

Kesätyöhakumme on päättynyt! Saimme runsaasti hakemuksia. Kiitos kaikille hakeneille!

Korona-virusepidemian aiheuttamasta poikkeustilasta huolimatta Maanmittauslaitos pitää kiinni kirjallisesti ja suullisesti sovituista kesätyöpaikoista. Jos sinulla on kysymyksiä koskien harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja, voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@maanmittauslaitos.fi.

 

Kesätyöntekijöitä.
Kuvia kesätyöpäivistämme löytyy Instagramista häshtägillä #MMLkesäduunarit.

 

Harjoittelu- ja työhakemukset

Meille voi lähettää avoimia harjoittelu- ja työhakemuksia sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@maanmittauslaitos.fi. Voit lähettää avoimen työhakemuksen myös valtiolle.fi-sivuston kautta.

Harjoittelupaikkoja tarjoamme ensisijaisesti kesäisin. Avoimia työhakemuksia hyödynnämme lähinnä lyhyissä määräaikaisissa tehtävissä.

Vakituisista tehtävistä ja pidemmistä määräaikaisuuksista ilmoitamme valtiolle.fi-palvelussa.

Maanmittauslaitoksessa keskitymme opintoihin liittyvien harjoittelijapaikkojen tarjoamiseen. Maanmittauslaitoksessa ei ole mahdollista suorittaa tutkintoa ns. oppisopimuksena.

Kysymyksiä?

Jos sinulla on kysymyksiä koskien harjoittelu- ja työpaikkoja, voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@maanmittauslaitos.fi.