Hyppää pääsisältöön

Alueellinen yksityistietoimitus, Ulvila, Saarijärvi

Toimitusnumero
2016-524295
Toimituslaji
Alueellinen tietoimitus
Kunta
Ulvila

Taustaa

Maanmittauslaitos on määrännyt suoritettavaksi alueellisen yksityistietoimituksen, jonka tavoitteena on järjestellä toimitusalueen kiinteistöjen kulkuoikeudet vastaamaan niiden todellisia kulkutarpeita ottaen huomioon alueella oleva tieverkko.

Toimituksen tarkoituksena on perustaa pysyviä tieoikeuksia. Tarpeettomaksi jäävät tieoikeudet, joita ei ole esitetty ehdotuskartoilla, esitetään lakkautettaviksi. Toimituksen tarkoituksena on lisäksi edistää kiinteistöjärjestelmän luotettavuutta ja selvyyttä. Alueellinen yksityistietoimitus suoritetaan valtion varoin.

Perustiedot

Toimitusalue sijaitsee Ulvilan kaupungissa, Kullaalla. Aluetta rajaavat Joutsijärvi lännessä, Kullaa-Lavia maantie 257 etelässä, Ulvilan ja Porin välinen kaupunginraja (entinen Kullaan ja Lavian välinen kunnanraja) idässä ja Jylhäjoki pohjoisessa. Liitteenä on ehdotuskartta toimitusalueelle ehdotetuista tieoikeuksista. Ehdotuskartasta on lähetetty kiinteistöjen omistajille ennen kokousta tarvittavat kartat, joihin he ovat voineet etukäteen tutustua ja antaa palautetta niistä. Kiinteistöjen omistajien yhteydenottojen perusteella on mahdollista, että suunnitelmakarttoihin tulee muutoksia.

Ajankohtaista

Toimituskokous on pidetty tiistaina 3.4.2018 klo 10.00 Ulvilan kaupungintalon valtuustosalissa (Loukkurantie 1, 28450 Vanha-Ulvila). Valitusaika päättyi 3.5.2018. Määräaikaan mennessä ei ole tullut valituksia ja toimitus on rekisteröity 16.5.2018.

25.5.2018 voimaan tulleen EU:n tietosuoja-asetuksen johdosta pöytäkirja on poistettu tältä internet-sivulta.

Yhteystiedot

Toimitusinsinööri Markus Junttila

Maanmittauslaitoksen Porin palvelupiste, Isolinnankatu 18, 28100 Pori.

sähköposti: markus.junttila@maanmittauslaitos.fi

puh: 040-757 3556

Liitteet

Jos olet osallisena toimituksessa ja tarvitset toimituksen liitteen saavutettavassa muodossa, ota yhteyttä toimitusinsinööriin (ei koske karttaliitteitä).