Hyppää pääsisältöön

Maantietoimitus II-vaihe vt 6, Luumäki, Taavetin läntinen

Toimitusnumero
2017-547585
Toimituslaji
Maantietoimitus
Kunta
Luumäki

Hanke

Maantielain (503/2005) 54 §:n mukainen 2. vaiheen maantietoimitus, joka koskee valtatien 6 parantamista välillä Taavetti - Lappeenranta, koskien Taavetin läntisen liittymän aluetta Luumäen kunnassa.

Toimitusmenettely

Maantietoimituksen alkukokouksessa päätettiin, että toimitus etenee kaksivaiheisen toimitusmallin mukaisesti. Ensimmäisen vaiheen toimituksessa käsiteltiin kohteiden (esim. maapohja ja muu omaisuus) korvaukset ja mm. osa yksityisteiden järjestelyistä. Toisen vaiheen toimituksessa käsitellään haitan- ja vahingonkorvaukset sekä pääosa tilusjärjestelyistä, lakanneen entisen maantien liittäminen kiinteistöihin, laskuojarasitteiden perustaminen sekä tarvittavat yksityisteiden järjestelyt.

Tiealueen rajat on merkitty maastoon oranssinvärisin muovipaaluin sekä metallisin putkipyykein. Tiealueen läheisyydessä on tehty melumittauksia, joiden tulokset tullaan esittelemään 2. vaiheen toimituskokousten yhteydessä. Toisen vaiheen maantietoimituksen toimituskartta on ohessa liitteenä.

Toimituskokoukset

Toimituksen ensimmäisen vaiheen loppukokous pidettiin 9.12.2016. Toisen vaiheen alkukokous 4.10.2018 ja loppukokous vuoden 2019 aikana. 

Yhteystiedot

Toimitusinsinööri Ari Mäkinen, puh. 040 7792445, sähköposti ari.makinen@maanmittauslaitos.fi

Liitteet

Jos olet osallisena toimituksessa ja tarvitset toimituksen liitteen saavutettavassa muodossa, ota yhteyttä toimitusinsinööriin (ei koske karttaliitteitä).