Hyppää pääsisältöön

Pirttijärvi erillinen vesijättö

Toimitusnumero
2018-589989
Toimituslaji
Muut toimitukset
Kunta
Kannus
Kalajoki

Pirttijärven erillisen vesijätön 217-872-1-1 omistajat selvitetään ja vahvistetaan kiinteistönmääritystoimituksessa. Toimitus aloitetaan torstaina 2019-05-23 klo 12:30 Kannuksen virastotalossa, osoite Asematie 1, Kannus.

Pirttijärven pinta-ala on n. 10,5 ha pääosin avosuota. Järvi on 21 km Kannuksen taajamasta koilliseen Kannuksen ja Kalajoen rajalla.

Erillisen vesijätön omistajan tulee esittää selvitys omistusoikeudestaan (esim. kauppakirjat, lahjakirjat, perukirjat, perinnönjaot, verotustodistukset ym.) sähköpostitse tai kirjeitse toimitusinsinöörille viimeistään 2019-04-18.

Toimituksen yhteydessä voidaan tarvittaessa suorittaa rajankäynnit em. erillisten vesijättöjen vastaisilla rajoilla. Tilaksi muodostamisen kustannukset maksetaan valtion varoista. Tilaksi muodostetun erillisen vesijätön omistaja vastaa lainhuudatuskustannuksista.

Mikäli omistamanne tilan kohdalla on toimituksen kohteena olevaa erillistä vesijättöä (872), ettekä ole kyseisen vesijättöalueen omistaja, voitte pyytää kyseisen vesijättöalueen lunastamista ja tilaan liittämistä. Sen jälkeen, kun erillinen vesijättö on muodostettu tilaksi, ei lunastamista voida enää suorittaa. Vesijätön lunastajan on maksettava lunastuksen kustannukset ja lainhuudatuskustannukset.

Toimituksen kohteena olevat erilliset vesijätöt, joille ei tässä toimituksessa löydy omistajaa ja muodosteta tilaksi, liitetään muodostajayksikköönsä (yleensä jakokunnan yhteinen vesialue).

Toimitusta koskeviin kysymyksiin vastaa toimitusinsinööri Matti Poranen, puhelin 0400 510 449, sähköposti matti.poranen@maanmittauslaitos.fi

Postiosoite: Maanmittauslaitos, Matti Poranen, Suensaarenkatu 2, 95400 Tornio

 

Liitteet

Jos olet osallisena toimituksessa ja tarvitset toimituksen liitteen saavutettavassa muodossa, ota yhteyttä toimitusinsinööriin (ei koske karttaliitteitä).