Hyppää pääsisältöön

Ratatoimitus Nakkilan rata

Toimitusnumero
2014-474760
Toimituslaji
Ratatoimitus
Kunta
Nakkila

Toimituksen tarkoitus

Liikennevirasto on hakenut ratatoimituksen mm. Nakkilan radalle. Toimituksen ensisijaisena tarkoituksena on nykyisen rautatiealueen rajojen selvittäminen. Toimitusalueen sijainti näkyy tarkemmin liitteenä olevasta kartasta. Rautatiealue on lunastettu ja pyykitetty alun perin vuonna 1890-luvulla tehdyssä pakkolunastuksessa. Tämän jälkeen rajamerkkejä on mahdollisesti hävinnyt rautatiealueen rajoilta.

Toimituksen yhteydessä käsitellään tarvittaessa tilusjärjestelyjä ja tarvittavien rasitteiden perustamisia. Sen lisäksi voidaan tehdä vähäisiä lunastuksia siltä osin kuin rata-alue on todellisuudessa leventynyt sekä käsitellä näiden alueiden korvaukset. Toimituksessa ei käsitellä uuden rataosuuden rakentamista eikä sellaisesta ole suunnitelmaa. Toimituksen maastotyöt on ennakkoon tehty syksystä 2014 lähtien.

Kokous

Toimituskokous pidetään perjantaina 15. marraskuuta 2019 klo 10.00 Nakkilan kunnantalon valtuustosalissa, missä käsitellään maastomittausten perusteella tarpeelliseksi havaitut toimenpiteet, kuten rajankäynnit ja tilusjärjestelyt sekä mahdolliset lisälunastukset ja korvauskysymykset. Kokoukseen kutsutaan erikseen kaikki maanomistajat, joita asia koskee. Väylävirasto maksaa toimituksesta aiheutuneet kustannukset.

Yhteystiedot

Toimitusmenettelyyn liittyviin kyselyihin vastaa toimitusinsinööri, maanmittausinsinööri (DI) Markus Junttila, puh: 040-757 3556, sähköposti: markus.junttila@maanmittauslaitos.fi

osoite: Maanmittauslaitos, Isolinnankatu 18, 28100 Pori

Liitteet

Jos olet osallisena toimituksessa ja tarvitset toimituksen liitteen saavutettavassa muodossa, ota yhteyttä toimitusinsinööriin (ei koske karttaliitteitä).