Hyppää pääsisältöön

Kevyen liikenteen väylä Kulloo - Tyysterintie

Toimitusnumero
2016-527478
Toimituslaji
Maantietoimitus
Kunta
Porvoo

Helsingintien (eli maantien Helsinki - Porvoo 170) parantaminen rakentamalla kevyen liikenteen väylä Kulloon Palokunnantien risteyksen ja Tyysterintien risteyksen väliselle tieosalle on valmis.

Kevyen liikenteen väylä ja siihen liittyvät Ali-Vekkoskentien risteyksen muutos sekä laskuoja- ja yksityistiealueet on tietöiden päättymisen jälkeen mitattu ja tarpeellisin osin merkitty maastoon. Mittauksen ja paalutuksen perusteella on laadittu toimituskartta ja lunastettavan omaisuuden osoittava asiakirja.

Maantietoimituksen korvauskäsittely on aloitettu Ma 12.11.2018 Byagårdenissa Kulloossa (os. Kulloon kartanon tie 18) klo 10 pidetyssä ns. näyttökokouksessa. Kokouksessa esitettiin toimituskartta ja lunastettavan omaisuuden pinta-alatiedot sekä korvausten määräämismenettely.

Lunastustoimikunta eli toimitusinsinööri ja uskotut miehet valmistelivat korvauspäätöksen, joka annettiin loppukokouksessa 19.6.2019.

Toimituksessa määrätyistä korvauksista haettiin Itä-Uudenmaan käräjäoikeudesta muutosta yhden kiinteistön osalta. Maantietoimitus on merkitty kiinteistörekisteriin ja tiealueen pinta-ala vähennetty luovuttavien kiinteistöjen pinta-aloista.

Lisätietoja: 

Toimitusinsinööri Pekka Nurmikari

0400 805 809

pekka.nurmikari(at)maanmittauslaitos.fi

Maanmittauslaitos/Porvoo, Nurmikari, Linnankoskenkatu 28 A, 06100 Porvoo

Liitteet

Jos olet osallisena toimituksessa ja tarvitset toimituksen liitteen saavutettavassa muodossa, ota yhteyttä toimitusinsinööriin (ei koske karttaliitteitä).