Hoppa till huvudinnehåll

Gång- och cykelväg Kullo - Tjusterbyvägen

Förrättningsnummer
2016-527478
Förrättningsslag
Landsvägsförrättning
Kommun
Borgå

Förbättrandet av Helsingforsvägen (landsväg Helsingfors - Borgå 170) är färdig och gång- och cykelväg mellan Brandkårsvägen i Kullo och Tjustebyvägens korsning har byggts.

Gång- och cykelvägen och tillhörande ändring av Söderveckoskivägens korsning samt områden för enskilda vägar och för utfallsdiken har för nödiga delar kartlagts och utpålats i terrängen. Förrättningskarta och handling på inlösta egendomen har förberetts med uppgifter av terrängarbeten.

Behandlingen av landvägsförrättningens ersättningar har påbörjats med sammanträde på Byagården i Kullo (adr. Kullo gårds väg 18) måndagen den 12 November 2018 kl. 10. I sammanträdet framställdes förrättningskarta och handlingen av inlösta egendomen samt förfarandet av bestämningen av ersättningar.

Inlösningskommissionen - förrättningsingenjören och goden männen - har förberett ersättningsbeslutet som har utgetts i förrättningens slutsammanträde 19.6.2019.

Tilläggsuppgifter:

Förrättningsingenjör Pekka Nurmikari

0400 805 809

pekka.nurmikari(at)lantmäteriverket.fi

Lantmäteriverket/Borgå, Nurmikari, Linnankoskigatan 28 A, 06100 Borgå

Bifogad fil

Om du är delaktig i en förrättning och behöver en bilaga från förrättningen i tillgänglig form, kontakta förrättningsingenjören (gäller ej kartbilagor).