Hyppää pääsisältöön

Kaivostoimitus Syväjärvi, Kaustinen-Kokkola

Toimitusnumero
2018-596017
Toimituslaji
Muut toimitukset
Kunta
Kaustinen
Kokkola

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (TUKES) on antanut Syväjärven kaivos- ja siihen liittyvää apualuetta koskevan kaivoslupapäätöksen 13.12.2018 KaivNro K20181, pinta-ala n. 166,3 ha (kaivosalue) ja n. 16,08 ha (apualue). Lisätietoa kaivoshankkeesta on löydettävissä internetissä www.tukes.fi (haku esim. kaivosnumerolla K20181), http://www.avi.fi/web/avi/ymparisto-lupa-tietopalvelu (hakuehtona: hakija Keliber) sekä www.keliber.fi.

Toimituksessa tullaan lunastamaan ja perustamaan kaivoksen kannalta tarpeelliset oikeudet sekä määräämään näistä johtuvat korvaukset.

 

Toimituksen alkukokous

Aika: 18.3.2019 klo 10 alkaen

Paikka: Kansantaiteenkeskus, Kaustinen -sali (osoite: Jyväskyläntie 3, Kaustinen)

Alkukokouksessa käydään hanketta läpi kaivosyhtiön edustajien toimesta. Toimitusinsinööri selostaa toimitusmenettelyä sekä korvausasioita. Kokouksessa annetaan myös määräaika korvausvaatimusten esittämiselle. Vaatimuksiin on kaivosyhtiöllä mahdollisuus antaa vastine ja myös vastineen antamiselle annetaan määräaika.

Kun vaatimukset ja vastineet ovat saapuneet, pidetään korvauskatselmus. Tästä ilmoitetaan erikseen kaivosalueen maanomistajille sekä tarpeen mukaan myös apualueen maanomistajille.

Loppukokous pidetään kun korvauskatselmus on pidetty ja toimitusmiehet ovat käsitelleet korvausasiat. Loppukokouksesta tiedotetaan erikseen kaikille alkukokoukseen kutsutuille. Lehtikuulutusta ei enää suoriteta.

 

Toimituksen tekijöiden yhteystietoja:

Toimitusinsinööri Juhani Hurskainen, sähköposti: juhani.hurskainen(at)maanmittauslaitos.fi (at=@), gsm: 040 572 4336

Liitteet

Jos olet osallisena toimituksessa ja tarvitset toimituksen liitteen saavutettavassa muodossa, ota yhteyttä toimitusinsinööriin (ei koske karttaliitteitä).