Hyppää pääsisältöön

Ylitornion Kauhajärven metsätilusjärjestely

Toimitusnumero
2020-628321
Toimituslaji
Tilusjärjestely
Kunta
Ylitornio

Perustiedot

Ylitornion Kauhajärven alueella on käynnissä metsätilusjärjestely. Toimitusalueen pinta-ala on noin 2250 ha. Toimitus koskee metsäalueita. Tarkempi aluerajaus on liitekartassa, joka löytyy sivun alalaidasta.

Ajankohtaista

  • Toinen jakosuunnitelma on valmistunut ja lähetetty maanomistajille postitse. Yleissilmäyskartta jakosuunnitelmasta löytyy sivun alaosasta "liitteet" kohdasta.
  • Toisen jakosuunnitelman kuulemiset on pidetty keväällä 2024. Jos et päässyt kuulemiseen, niin voit olla yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla toimituksen tekijöihin.  
  • Päivitämme puustiotiedot- sekä -arviot ja lähetämme kaikille maanomistajille yksityiskohtaiset ja päivitetyt kuviotiedot huhtikuussa 2024. 
  • Seuraavaksi laadimme kolmatta eli lopullista  jakosuunnitelmaa. Jakosuunnitelma pyritään saamaan kokonaisuudessaan valmiiksi vuoden 2024 aikana.
  • Ylitornion yhteismetsän liittymissopimukset on allekirjoitettu ja liittymistoimitus pidetty. Yhteismetsään on edelleen halutessaan mahdollista liittyä. 

 

Meihin tilusjärjestelyn tekijöihin voitte olla aina yhteydessä ja vastaamme mielellämme teidän kysymyksiinne.

Till svenskspråkiga markägarna kan vi också skicka information på svenska. Ni kan alltid ta kontakt med oss. Vi svarar gärna på era frågor.

 

Yhteystiedot:

Toimitusinsinööri Matti Kekarainen, p. 040 544 8163, matti.kekarainen@maanmittauslaitos.fi

Hankevastaava Aleksi Sivula, p. 050 407 9329, aleksi.sivula@maanmittauslaitos.fi

Metsätalousinsinööri Heikki Ala-aho, p. 050 301 4795, heikki.ala-aho@maanmittauslaitos.fi

Osoite: Veteraanikatu 9, 90130 Oulu.

 

Päivitetty 22.3.2024 /AS

Liitteet

Jos olet osallisena toimituksessa ja tarvitset toimituksen liitteen saavutettavassa muodossa, ota yhteyttä toimitusinsinööriin (ei koske karttaliitteitä).