Hyppää pääsisältöön

Alueellinen yksityistietoimitus Mynämäki 2022-705934

Toimitusnumero
2022-705934
Toimituslaji
Alueellinen tietoimitus
Kunta
Mynämäki

Yleistä

Maanmittauslaitoksen omasta aloitteesta pidämme toimituksen, jonka tavoitteena on järjestellä toimitusalueen kiinteistöjen kulkuoikeudet ja muut oikeudet vastaamaan niiden todellisia tarpeita ottaen huomioon alueella ennestään oleva tieverkko ja aikaisemmin perustetut muut oikeudet.  Toimituksen lopputuloksena on tarkoitus saada kiinteistöjen kaikki tarpeelliset ja käytössä olevat oikeudet merkityiksi yksiselitteisesti kiinteistörekisteriin ja kartalle. Toimitus koskee kaikkia toimitusalueella olevia kiinteistöjä.   

Toimituksissa ei käsitellä vielä lohkomattomien määräalojen oikeuksia eikä oikeuksia, joissa ilmenee epäselvyyttä tai ristiriitaisuutta. 

Koska kysymyksessä on käytössä olevien ja tarpeellisten oikeuksien voimaan jättäminen ja rekisteriin merkitseminen, toimitusalueelle aikaisemmin perustetut oikeudet, joiden sijaintia ei tiedetä tai jotka eivät ole enää käytössä, tullaan lakkauttamaan.

Perustiedot:  

Toimitusalue on Mynämäellä ja sen rajaus on merkitty liitteenä olevaan vaikutusaluekarttaan.  

Voit katsoa videolta, mikä alueellinen yksityistietoimitus on, ja mitä se tarkoittaa sinulle. Video on osoitteessa: https://dreambroker.com/channel/zhvg05g7/4s3vyqyk

Kokousaika:   

Kokous pidettiin 9.4.2024 klo 10:00 Mynämäen kunnan auditoriossa. Valitusaika päättyy 13.5.2024.

Kokousaineisto (vaikutusaluekartta, toimituskartta ja luettelo tieoikeuksista toimitusalueella) on katsottavissa tämän sivun lopussa olevasta kohdasta Liitteet. 

Kokousaineistoon on mahdollista tutustua myös ennen kokousta kokouspaikalla klo 9:30 - 10:00 välisenä aikana.

Yhteystiedot:  

Toimitusvalmistelijana toimii Armi Lieskivi 

puh. +358 40 801 7862

sähköposti: armi.lieskivi@maanmittauslaitos.fi

 

Toimitusinsinööri Kristiina Katajalehto

puh. +358 400 771 436

sähköposti: kristiina.katajalehto@maanmittauslaitos.fi 

Liitteet

Jos olet osallisena toimituksessa ja tarvitset toimituksen liitteen saavutettavassa muodossa, ota yhteyttä toimitusinsinööriin (ei koske karttaliitteitä).