Hyppää pääsisältöön

Alueellinen yksityistietoimitus Lieto 2023-726791

Toimitusnumero
2023-726791
Toimituslaji
Alueellinen tietoimitus
Kunta
Lieto

Yleistä

Maanmittauslaitoksen omasta aloitteesta pidämme toimituksen, jonka tavoitteena on järjestellä toimitusalueen kiinteistöjen oikeudet vastaamaan niiden todellisia tarpeita ottaen huomioon alueelle vahvistettu asemakaava, ennestään oleva tieverkko ja aikaisemmin perustetut oikeudet.  Toimituksen lopputuloksena on tarkoitus saada kiinteistöjen kaikki tarpeelliset ja käytössä olevat oikeudet merkityiksi yksiselitteisesti kiinteistörekisteriin ja kartalle. Toimitus koskee kaikkia toimitusalueella olevia kiinteistöjä.   

Toimituksessa ei käsitellä vielä erottamattomien määräalojen oikeuksia eikä oikeuksia, joissa ilmenee epäselvyyttä tai ristiriitaisuutta. 

Koska kysymyksessä on käytössä olevien ja tarpeellisten oikeuksien voimaan jättäminen ja rekisteriin merkitseminen, toimitusalueelle aikaisemmin perustetut oikeudet, jotka on korvattu asemakaavalla, joiden sijaintia ei tiedetä tai jotka eivät ole enää käytössä, tullaan lakkauttamaan.

Voit katsoa videolta, mikä alueellinen yksityistietoimitus on, ja mitä se tarkoittaa sinulle. Video on osoitteessa: https://dreambroker.com/channel/zhvg05g7/4s3vyqyk

Toimitusalue:  

Toimitusalue on Liedossa ja sen rajaus on merkitty liitteenä olevaan vaikutusaluekarttaan. Toimitusalueesta noin puolet on asemakaava-aluetta, jolla kulku kiinteistöille on pääasiassa kaavaan merkityiltä katualueilta. 

Asemakaava on katsottavissa Liedon kaupungin verkkosivuilla.

Kokousaika:   

Kokous pidettiin 25.4.2024 klo 13:00 Liedon kaupungintalon valtuustosalissa. Valitusaika päättyy 27.5.2024

Kokousaineisto, vaikutusaluekartta, toimituskartta ja luettelo oikeuksista toimitusalueella löytyy tämän sivun lopussa olevasta kohdasta Liitteet. 

Toimitus tehdään valtion varoin. 

Yhteystiedot:  

Toimitusinsinööri Kristiina Katajalehto
p. +358 400 771 436
sähköposti: kristiina.katajalehto@maanmittauslaitos.fi
 

Liitteet

Jos olet osallisena toimituksessa ja tarvitset toimituksen liitteen saavutettavassa muodossa, ota yhteyttä toimitusinsinööriin (ei koske karttaliitteitä).