Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi

Varausohjeet

Näyttelyalueen pohjakarttaan on merkitty eri kokoisia osastoalueita. Näytteilleasettaja voi varata joko näyttelytilan, jonka rakennuttamisesta ja sisustuksesta vastaa näytteilleasettaja itse tai valmiiksi rakennetun osaston.

 

Näyttelytilan varaaminen

Merkitse varauslomakkeeseen ensisijaisesti haluamasi osasto sekä vaihtoehtoiset osastot. Mikäli toivot eri kokoista osastoa, lisääthän toiveesi kommenttikenttään. Paikat täytetään varausjärjestyksessä. Varaus menee kuitenkin ensisijaisesti ensimmäiselle koko tilan varaajalle. Näyttelytilan hinta muodostuu osastoon merkitystä neliömäärästä ja alueen neliöhinnasta. (esim. A1: aulassa sijaitseva 9m2 osastoalue * alueen neliöhinta 190€ + alv 24% = 2120,40€)

 

Valmiiksi rakennetut osastokokonaisuudet:

  • 4 m2 -osaston hintaan sisältyy: infotiski logolla, sähkö ja baarituoli. Tilassa on valmiina kokolattiamatto.
  • 6 m2 -osaston hintaan sisältyy: seinäelementit, logo takaseinässä, valaisimet, sähkö, baaripöytä ja matto. Tilassa on betonilattia. Osaston maton väri on valittavissa myöhemmin.
  • 9 m2 -osaston hintaan sisältyy: seinäelementit, logo takaseinässä, valaisimet, sähkö ja baaripöytä. Tilassa on valmiina kokolattiamatto.

 

Näyttelyalueiden neliöhinnat ja valmiiksi rakennettujen osastojen hinnat löytyvät pohjakartasta. Hintoihin lisätään alv. 24%.

Näyttelytilan rajoitteet: yli 250 cm korkeista rakenteista ja yli 1000 kiloa painavista näyttelyesineistä tulee sopia erikseen järjestäjän ja Messukeskuksen kanssa.

Katso tarkemmin varausehdot.

 

Näyttelytilan varauslomake

Näyttelytilan voit varata täältä.