SuomiAreena-retki Sammallahteen

Maanmittauslaitos tekee tänä vuonna SuomiAreena-yhteistyötä Suomen maailmanperintökohteiden yhdistyksen kanssa. Yhteisen telttaohjelman ja keskustelupaneelin lisäksi kulttuurinystäviä hemmotellaan opastetulla retkellä Sammallahdenmäelle.

(Kuva: Rauman kaupunki.)

Raumalla sijaitseva Sammallahdenmäen pronssikautinen kiviröykkiöalue on yksi Suomen seitsemästä maailmanperintökohteesta. Vaikuttava alue on henkeäsalpaava niin kulttuurillisesti kuin historiallisestikin, eikä sinne tehdä maksuttomia, opastettuja kierroksia kovin usein – siksi kannattaa olla paikalla SuomiAreena-viikolla. Ainutlaatuinen retki järjestetään keskiviikkona 17.7. klo 13.

Maanmittauslaitoksen ja Suomen maailmanperintökohteiden yhdistyksen yhteisteltalla jaetaan lippuja maanantaiaamusta (15.7.) keskiviikkoaamuun, niin kauan kuin lippuja riittää. Lähtö tapahtuu Porin matkakeskuksesta keskiviikkona 17. heinäkuuta klo 13, ja retkeltä palataan samaan paikkaan klo 17 iltapäivällä. Maksuton matka sisältää asiantuntijan opastuksen Sammallahdenmäellä, pullakahvit ja tilausbussimatkan molempiin suuntiin.

Lyhyesti:

  • Opastettu retki Rauman Sammallahdenmäelle
  • Lähtö Porin matkakeskukselta Karjalankatu 2, 17.7. klo 13, paluu klo 17
  • Liput MML:n SuomiAreena-teltalta
  • Retki on ilmainen ja kaikille avoin

Tervetuloa kulttuuriretkeilemään!

Lue lisää Maanmittauslaitoksen SuomiAreena-ohjelmasta.

 

Lisätietoja:

Markkinointiassistentti Ulla Mikkanen, puh. 040 801 1261, etunimi.sukunimi@maanmittauslaitos.fi