Hyppää pääsisältöön

Alueellinen yksityistietoimitus TN:o 2019-597470

Toimitusnumero
2019-597470
Toimituslaji
Alueellinen tietoimitus
Kunta
Karkkila

Maanmittauslaitos on määrännyt suoritettavaksi alueellisen yksityistietoimituksen, jonka tavoitteena on järjestellä toimitusalueen kiinteistöjen ja muiden rekisteriyksiköiden kulkuoikeudet vastaamaan niiden todellisia kulkutarpeita ottaen huomioon alueella ennestään oleva tieverkko.

Toimituksen lopputuloksena on tarkoitus saada kiinteistöjen ja yhteisten alueiden kaikki tarpeelliset kulkuoikeudet merkityiksi yksiselitteisesti kiinteistörekisteriin ja kiinteistörekisterikartalle. Toimitus koskee kaikkia niitä kiinteistöjä ja yhteisiä alueita, joilla on tiluksia tai tieoikeus toimitusalueella.

Toimituksessa ei tulla käsittelemään sellaista tieoikeuden perustamista, joka kohdistuisi uuteen alueeseen. Lisäksi toimituksessa ei tulla käsittelemään sellaista tieoikeuden perustamista, jossa ilmenee epäselvyyttä tai ristiriitaisuutta. Tietoimituksen kohteena olevalla alueella sijaitsevat mahdolliset tarpeettomat tieoikeudet tullaan lakkauttamaan. Koska kysymyksessä on käytössä olevan tieverkoston inventointi ja perusparantaminen kiinteistörekisteriin, ei toimituksessa määrätä tienpidon yksiköintiä.

 

Perustiedot

Toimitusalue käsittää osaa Karkkilan kaupungin aluetta. Aluerajaus on merkitty oheiseen vaikutusaluekarttaan.

 

Muuta

Alueellinen tietoimitus on tullut vireille 10.1.2019.

Maanomistajien kuuleminen on suoritettu helmikuussa 2019.

Maastokatselmus on suoritettu 9.5.2019.

 

Toimituskokous

Aika: Perjantai 28.6.2019 kello 10:00

Paikka:  Pohjanpirtti Oy, Tammelantie 1, 03600 Karkkila

 

Yhteystiedot

Toimitusinsinööri:  Sakar Taimouri

Puhelinnumero: 050 465 2755

Sähköposti: sakar.taimouri@maanmittauslaitos.fi

Liitteet

Jos olet osallisena toimituksessa ja tarvitset toimituksen liitteen saavutettavassa muodossa, ota yhteyttä toimitusinsinööriin (ei koske karttaliitteitä).