Hyppää pääsisältöön

Alueellinen yksityistietoimitus Säkylän kunnassa

Toimitusnumero
2015-496000
Toimituslaji
Alueellinen tietoimitus
Kunta
Säkylä

Tarkoitus

Maanmittauslaitos on määrännyt suoritettavaksi alueellisen yksityistietoimituksen, jonka tarkoituksena on järjestellä toimitusalueen kiinteistöjen ja muiden rekisteriyksiköiden kulkuoikeudet vastaamaan niiden todellisia kulkutarpeita ottaen huomioon alueella ennestään oleva tieverkko.

Tavoitteena on saada kiinteistöjen kaikki tarpeelliset kulkuoikeudet merkityiksi yksiselitteisesti kiinteistörekisteriin ja kiinteistörekisterikartalle. Samalla lakkautetaan toimitusalueelta kaikki tarpeettomat tieoikeudet. Toimitus koskee kaikkia niitä kiinteistöjä ja yhteisiä alueita, joilla on tiluksia tai tieoikeuksia toimitusalueella.

Koska kyseessä on käytössä olevan tieverkon inventointi ja merkitseminen kiinteistörekisteriin, ei toimituksessa määrätä tienpidon yksiköintiä eikä korvauksia. Toimitus suoritetaan valtion varoin.

Kohde

Toimitusalue käsittää osan Säkylän kunnan alueesta. Toimitusalue rajoittuu lännessä Pyhäjärven rantaan, idässä Lieto-Eura-seututiehen 204, etelässä Pöytyän kunnan rajaan ja pohjoisessa Vahoniemen yksityistiehen. Alueen pinta-ala on n. 340 ha ja sen alueella on n. 160 kiinteistön tiluksia.

Aikataulu

Toimitus on tullut vireille 20.1.2015. Toimituksen valmistelutyöt ovat käynnissä.

Yhteystiedot

Toimitusinsinööri Juho Nikander, puh. 040 801 7438
juho.nikander(at)maanmittauslaitos.fi

Toimitusvalmistelija  Tuula Tervaniemi, puh. 040 865 0581
tuula.tervaniemi(at)maanmittauslaitos.fi

Liitteet

Jos olet osallisena toimituksessa ja tarvitset toimituksen liitteen saavutettavassa muodossa, ota yhteyttä toimitusinsinööriin (ei koske karttaliitteitä).