Hyppää pääsisältöön

Vaunujokilaakson tilusjärjestely

Toimitusnumero
2021-672156
Toimituslaji
Tilusjärjestely
Kunta
Sastamala

Maanomistajat ovat hakeneet tilusjärjestelytoimitusta Sastamalan kaupungin Vaunujokilaakson alueella. Alkukokous järjestettiin torstaina 7. lokakuuta 2021 klo.17:00 Myllymaan urheilutalolla osoitteessa Putajantie 573. Alkukokouksessa esitetyt diat löytyvät tästä.

Tällä hetkellä tilusjärjestelyssä on meneillään suunnitteluvaihe, jonka aikana haastatellaan maanomistajia tehdään jakosuunnitelmaehdotusta. Maanomistajille on lähetetty 1. jakosuunnitelmaehdotus 17.11.2021. Jakosuunnitelmaehdotus on luonnos, johon voidaan tehdä muutoksia maanomistajilta saatavien palautteiden perusteella. Kaikki palaute asiaan liittyen on tervetullutta ja toivottavaa.

Tilusjärjestely on maanmittaustoimitus, jolla korjataan ajan kuluessa pirstoutunutta kiinteistörakennetta vastaamaan nykyajan tarpeita. Tilusjärjestelyn tekemisen edellytyksenä on, että sen hyödyt ovat suuremmat kuin kustannukset ja että sillä saadaan aikaan olennainen parannus tilusten sijoitukseen. Lisäksi järjestelyllä on oltava maanomistajien vahva kannatus.

Maanmittauslaitoksen tilusjärjestelyistä kertova esittelyvideo sekä lisätietoja tilusjärjestelyistä löytyvät osoitteesta https://www.maanmittauslaitos.fi/huoneistot-ja-kiinteistot/maanmittauspalvelut/tilusjarjestely.

Vaunujokilaakson tilusjärjestelyselvityksen sivuilta löytyy lisätietoa hankkeen aiemmista vaiheista. 

Lisätietoja:

Toimitusinsinööri Joel Pulkkinen

Puhelinnumero: +358 50 475 8172

Sähköposti: joel.pulkkinen@maanmittauslaitos.fi