Hyppää pääsisältöön

Kouvolan asiakaspalvelu avaa uusissa tiloissa 4.4.

Maanmittauslaitoksen nykyinen asiakaspalvelupiste Kauppamiehenkadulla on suljettu 25.3–3.4. muuton takia. Torstaina 4.4. asiakaspalvelu avaa ovensa osoitteessa Valimontie 5.

Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu

Uusiin tiloihin muuttaa 10 valtion toimijaa. Maanmittauslaitoksella, Digi- ja väestötietovirastolla, Etelä-Suomen aluehallintovirastolla (AVI), Taiteen edistämiskeskuksella ja Verohallinnolla on uudessa osoitteessa yhteinen asiakaspalvelu. Uusi palvelupiste palvelee Maanmittauslaitoksen asiakkaita ke-pe klo 9.00–16.15.

Maamittauslaitoksen asiakkaat voivat hoitaa palvelupisteessä kiinteistöihinsä ja huoneistoihinsa liittyviä asioita, tilata karttatuotteita ja saada tietoa Maanmittauslaitoksen sähköisistä palveluista.

– On kätevää, että useamman viraston asiakaspalvelu on keskitetty samaan paikkaan. Yhteisessä asiakaspalvelussa asiakas saa helpommin tietoa eri virastojen palveluista, kertoo tietopalvelupäällikkö Jaana Rintala.

Kouvolan virastotalon peruskorjaus ja Kouvolan yhteinen palvelupiste ovat osa valtion palvelu- ja toimitilaverkkouudistusta. Hankkeen tavoitteena on koota valtion käyntiasiointi yhteisiin palvelupisteisiin 2020-luvun aikana. Samalla tehostetaan valtion tilankäyttöä, kun virastot muuttavat yhteiskäyttöisiin toimistotiloihin.

Lisätiedot

Mediatiedote
Asiakaspalvelu

Uusimmat uutiset ja artikkelit