Hyppää pääsisältöön

Paikkatietoalan suurtapahtuma GeoForum Summit järjestetään lokakuussa Messukeskuksessa

GeoForum järjestää GeoForum Summit -tapahtuman 30.–31.10. Helsingin Messukeskuksessa. Paikkatietoalan vuosittainen tapahtuma kerää paikalle alan asiantuntijat ja huippuosaajat, paikkatiedon parissa työskentelevät sekä aiheesta kiinnostuneet kuin alan opiskelijatkin.

Kuvassa etualalla ihmisiä kuuntelemassa luentoa. Yleisö kuvattu takaapäin. Takana esiintyjä kasvot kameraan päin.
Kuva:
Maanmittauslaitos

Tämän vuoden tapahtuman teemoina ovat kartoitus ja mittaus 2023, digitaaliset kaksoset ja tulevaisuuden tekijät. Kaikille avoimet ja maksuttomat tietoiskut, työpajat ja kaksipäiväinen näyttely sisältävät käyttötapauksia ja esityksiä paikkatietoalan kiinnostavimmilta toimijoilta. Ohjelmassa on lisäksi maksullinen huippuluokan asiantuntijaseminaari 31.11. Maanmittauslaitos on GeoForum Summitin yksi pääyhteistyökumppaneista.

Early Bird -liput nyt myynnissä

Asiantuntijaseminaarin early bird -liput ovat myynnissä toukokuun loppuun asti. Lunasta omat lippusi tapahtuman nettisivuilta. Muistathan myös rekisteröityä, vaikka osallistuisit vain maksuttomaan näyttelyyn.

Seminaarin esiintyjät ja tarkempi ohjelma varmistuu myöhemmin keväällä. Seuraa ilmoittelua sosiaalisessa mediassa ja tapahtuman nettisivuilta.

Tapahtumaoperaattorina toimii FCG.
 

Paikkatieto

Uusimmat uutiset ja artikkelit