Hyppää pääsisältöön

Tule tapaamaan paikkatietoasiantuntijoitamme GeoForum Summitiin 7.–8.10.

Maanmittauslaitoksen paikkatietotutkimus ja -palvelut näkyvät seminaareissa, tietoiskuissa ja messuosastolla paikkatietoalan suurimmassa vuosittaisessa tapahtumassa Espoon Dipolissa. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

Asiakkaita Maanmittauslaitoksen messupisteellä ja Maanmittauslaitoksen asiantuntija esittelemässä Paikkatietoikkunaa.
Maanmittauslaitoksen messupiste GeoForum Summitissa vuonna 2023.
Kuva:
Maanmittauslaitos.

Kaksipäiväinen GeoForum Summit on paikkatietoalan tärkein tapahtuma, joka kokoaa yhteen paikkatietoasiantuntijat ja -tutkijat, paikkatietoa ammatissaan tarvitsevat organisaatiot ja yritykset sekä paikkatieto- ja maanmittausalasta kiinnostuneet opiskelijat.

Maanmittauslaitoksen asiantuntijat mukana ohjelmassa

– Maanmittauslaitoksen paikkatietotuotannon, palveluiden ja tutkimuksen kokonaisuus on tänä vuonna entistäkin kattavammin esillä GeoForum Summitissa. Teemoina nousevat esiin erityisesti kokonaisturvallisuuteen liittyvät kysymykset, jotka kiinnostavat laajasti paikkatietoalan toimijoita ja paikkatietojen hyödyntäjiä, summaa peruspaikkatiedot ja paikannus -palvelukokonaisuuden johtaja ja GeoForum Finland ry:n hallituksen jäsen Heli Laaksonen

Maanmittauslaitoksen tuottamat paikkatietopalvelut ja huippututkimus näkyvät GeoForumissa seminaareissa, tietoiskuissa ja työpajoissa. Maanmittauslaitoksen ohjelma on nähtävissä tapahtumat-verkkosivullamme

Tervetuloa verkostoitumaan messupisteellemme

Kiinnostaako sinua paikkatietotutkimuksemme, -hankkeemme tai -palvelumme? Asiantuntijoitamme voi tavata koko tapahtuman ajan messuosastolla Maanmittauslaitoksen pisteellä.  

Odotamme messupisteellemme myös paikkatieto- ja maanmittausalasta kiinnostuneita: meiltä saa lisätietoja opiskelumahdollisuuksista ja Maanmittauslaitoksesta työpaikkana.

Lisätietoja

GeoForum summitin tämän vuoden teemat ovat mittaus ja mallinnus, kestävä kehitys sekä datatalous. Tapahtuman pääjärjestäjä on GeoForum Finland ry. Maanmittauslaitos on yksi GeoForum Summitin pääyhteistyökumppaneista.

Paikkatieto
Kartat
Tutkimus

Uusimmat uutiset ja artikkelit