Hyppää pääsisältöön

Saapumisohjeet Maanmittauslaitoksen Pasilan palvelupisteeseen

KUVA: GOOGLE EARTH

Maanmittauslaitoksen Pasilan palvelupiste sijaitsee katutasossa, Virastokeskuksen K-portaassa. Kulku palvelupisteeseen tapahtuu ulkokautta. Pasilan asemalta pääsee kävellen suoraan palvelupisteelle kävelyputken vasenta laitaa pitkin. 

Pasilan palvelupisteen sisäänkäynti sijaitsee katutasossa.

Osoite
Opastinsilta 12 K (Pasilan virastokeskus)

Puhelinnumero
029 530 1110 (valtakunnallinen)

Sähköpostiosoite
asiakaspalvelu@maanmittauslaitos.fi

Aukioloajat
Katso palvelupisteen aukioloajat

 

Näin saavut Pasilan Virastokeskukseen 

Omalla autolla

Ajoneuvon voi pysäköidä virastokeskuksen maksuttomaan asiakaspaikoitushalliin osoitteessa Asemapäällikönkatu 11. Pysäköintiluvan saa ala-aulan Infopisteestä Aurinkoraitilta (rekisteritunnus ilmoitettava). Ajoneuvon pysäköintiaika enintään 4 tuntia/vrk. Asiakaspaikoitushalliin sisäänajo klo 17.15 asti ja ulosajo klo 19:ään asti.

Lisäksi voi pysäköidä P-Veturin maksullisessa pysäköintihallissa. Sisään- ja ulosajoja on kaksi: Pasilan aseman kohdalta Ratapihantieltä keskikaistalta sekä Kumpulantien päästä pysäköintialueen takaa.

Triplan kauppakeskuksessa voi myös pysäköidä maksullisilla pysäköintipaikoilla.

Polkupyörällä

Pyörätelineet sijaitsevat Asemapäällikönkatu 11:n asiakaspaikoitushallissa sekä Virastokeskuksen pohjoispuolella sisäpihan katutasoissa. Triplan kauppakeskuksessa Pyörähotellin yhteydessä on myös ilmaisia katettuja pysäköintipaikkoja.

Junalla

Kaikki lähi- sekä kaukojunat pysähtyvät Pasilassa.

Raitiovaunulla

Raitiovaunut 2, 7 pysähtyvät Pasilan sillalla ja raitiovaunu 9 pysähtyy Ratapihantiellä.

Bussilla

Pasilan sillan pysäkeillä pysähtyvät seuraavat bussit: 23, 50, 59, 500, 510 ja 518. Ratapihantien pysäkeillä pysähtyvät bussit: 69, 506, 662 ja 848.

Esteettömästi

Maanmittauslaitoksen asiakaspalveluun on esteetön kulku Pasilan asemalta.

Ajoneuvon voi pysäköidä virastokeskuksen asiakaspaikoitushalliin. Halli sijaitsee osoitteessa Asemapäällikönkatu 11. Matka hallista asiointipisteeseen on noin 100 m. Hallista on ramppi ja automaattiovet virastokeskuksen infopisteelle, josta saa asiakaspysäköintiluvan. Infopisteeltä on kulku asiointipisteen sisäänkäynnille kahden automaattioven läpi. Asiointipisteen ovessa ei ole automaatiota.

Kävellen

Suoraan Pasilan asemalta pääsee kävelyputkea pitkin Pasilan virastokeskukseen.