Hoppa till huvudinnehåll

Peruspaikkatietojen tuottajien koekäyttöympäristön käyttöoikeudet

  • Nuvarande Ohjeet
  • Organisaation tiedot
  • Henkilöiden käyttöoikeudet ja valtuutukset
  • Lisätietoja ja käyttöehdot
  • Förhandsgranska

Tällä lomakkeella voi hakea käyttöoikeutta Peruspaikkatietojen tuottajien koekäyttöympäristön koekäyttöön ja koekäyttöympäristön rajapinnan käyttöön. Tällä lomakkeella voi hakea myös muutoksia edellä mainittuihin käyttöoikeuksiin.

1. Peruspaikkatietojen tuottajien koekäyttöympäristö

Peruspaikkatietojen tuottajien koekäyttöympäristö on Maanmittauslaitoksen ylläpitämä, sen ulkopuolisille käyttäjille tarkoitettu palvelujen käyttämisen testaamiseen, koekäyttöön ja kouluttamiseen tarkoitettu ympäristö. Siihen kuuluvat Laatuvahti ja Tallennuspalvelu sekä rajapintapalvelu.

Maanmittauslaitos voi myöntää käyttöoikeuden palvelua käyttävälle organisaatiolle (käyttöoikeuden saajalle). Käyttöoikeus on organisaatiokohtainen ja käyttöoikeudet tullaan myöntämään käyttäjäorganisaatioiden ilmoittamille henkilöille. Palvelussa on käytössä vahva tunnistautuminen Suomi.fi-palvelun kautta Laatuvahtiin ja Tallennuspalveluun. Rajapintapinnan käyttö edellyttää organisaatiokohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa.

Peruspaikkatietojen tuottajien koekäyttöympäristön käyttöehdot (avautuu uuteen ikkunaan) 

Peruspaikkatietojen tuottajien koekäyttöympäristön käyttöoikeus (avautuu uuteen ikkunaan)

Lisätietoa Peruspaikkatietojen tuottajien koekäyttöympäristöstä (avautuu uuteen ikkunaan)

2. Hakeminen ja muutokset

Peruspaikkatietojen tuottajien koekäyttöympäristön käyttöoikeudet ovat organisaatiokohtaisia. Palveluissa on käytössä vahva tunnistautuminen Suomi.fi-palvelun kautta tai organisaatiokohtaiset tunnukset.

Hakemuksen käsittelyn jälkeen Maanmittauslaitos ottaa yhteyttä organisaation yhteyshenkilöön ja mahdolliseen tekniseen yhteyshenkilöön sekä käyttöoikeuksien ja valtuutuksien saajiin.

Muutoksen käsittelyn jälkeen Maanmittauslaitos ottaa yhteyttä organisaation yhteyshenkilöön ja/tai muutoksen ilmoittajaan.

Lisätietoja saat sähköpostitse maasto@maanmittauslaitos.fi

3. Aloita hakeminen

Uusi hakemus vai olemassa olevien käyttöoikeuksien muokkaus?
Organisaatiolla tai kunnalla ei ole vielä käyttöoikeuksia Peruspaikkatietojen tuottajien koekäyttöympäristön palveluihin.
Organisaatiolla tai kunnalla on jo käyttöoikeuksia Peruspaikkatietojen tuottajien koekäyttöympäristön palveluihin, ja näitä halutaan muokata.