Hyppää pääsisältöön

Jani Nissinen Maanmittauslaitoksen tietohallintojohtajaksi

Maanmittauslaitoksen tietohallintojohtajaksi 1.3.2023−31.12.2024 valittiin tietohallinnon kehityspalveluiden johtajana Maanmittauslaitoksessa toimiva KTM, eMBA Jani Nissinen.

Jani Nissinen
Kuva:
Maanmittauslaitos

Nissinen tuli Maanmittauslaitokseen kaksi vuotta sitten Tietokarhu Oy:n toimitusjohtajan roolista. Maanmittauslaitoksessa hän on johtanut tietohallinnon kehityspalveluita. Roolissaan hän on keskittynyt siihen, miten Maanmittauslaitoksen projektit ja kehitysohjelmat pääsevät tavoitteisiinsa tuloksekkaasti sekä uudistanut yksikön toimintaa.

Tietohallinto mahdollistaa digitaaliset palvelut

Maanmittauslaitoksen tietohallinto uudisti toimintatapojaan ja organisaatiotaan vuonna 2020. Maanmittauslaitos jatkaa toiminnan uudistamista, jotta asiakkaille saadaan kehitettyä ja ylläpidettyä digitaalisia palveluja.

- Haluamme, että ”teknologia-aluksemme” kulkee sujuvasti aallokossa, ja joissain tapauksissa jopa aallon harjalla, sanoo uusi tietohallintojohtaja Jani Nissinen Maanmittauslaitoksesta.

Tehtävä tuli sisäiseen hakuun entisen tietohallintojohtajan Marja Rantalan siirryttyä Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorin toimitusjohtajaksi 1.1.2023 alkaen.

Maanmittauslaitoksen tietohallintojohtaja vastaa siitä, että Maanmittauslaitos käyttää ajanmukaista teknologiaa, tuottaa asiakaslähtöisiä digitaalisia palveluja ja hyödyntää tehokkaasti yhteisiä ratkaisuja. Tietohallinto mahdollistaa digitaaliset palvelut sekä Maanmittauslaitoksen asiakkaille että henkilöstölle. Maanmittauslaitos haluaa olla edelläkävijänä julkisen hallinnon ICT-toimijana.

Lisätietoja

Pääjohtaja Pasi Patrikainen, 040 032 7948

Tietohallintojohtaja Jani Nissinen, 040 344 6555

Henkilöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@maanmittauslaitos.fi

Maanmittauslaitos

Uusimmat uutiset ja artikkelit