Hyppää pääsisältöön

Kunnan ammattilainen, tule mukaan kuntakiertueelle!

Kutsumme kuntien ammattilaisia mukaan alueellisiin, virtuaalisiin tilaisuuksiin marraskuussa. Tilaisuuksissa kerrotaan kuntien näkökulmasta Maanmittauslaitoksen ajankohtaisesta toiminnasta, palveluista sekä kehittämistyöstä. Tavoitteena on vahvistaa Maanmittauslaitoksen ja kuntien välistä yhteistyötä, ja tarjota ajantasaista tietoa kuntien työn tueksi. Tilaisuuksia järjestetään kaikkiaan viisi, joista yksi järjestetään ruotsiksi.

visualisointi suomen kartasta

Tapahtumapäivien aikana kuullaan lyhyitä esityksiä ja tietoiskuja eri teemoista. Kysyimme alkukesästä kunnilta toiveita ohjelmaan liittyen ja alueellisten tilaisuuksien ohjelmat onkin koostettu kunnilta saadun palautteen perusteella.

Käsittelemme mm. kiinteistö-, huoneisto- ja peruspaikkatietoja sekä palveluita, jotka auttavat kuntia esimerkiksi rakennetun ympäristön suunnittelussa, rakentamisessa ja ylläpitämisessä. Tarjolla on tietoa ja tukea mm. kiinteistöjen kauppakirjojen ja maanvuokrasopimuksen laatimiseen sähköisesti, osoite- ja rakennustietojen laadunparannukseen, paikkatietojen yhteentoimivuuden parantamiseen sekä EU-rahoituksen hakemiseen. Ohjelman sisältö vaihtelee alueittain. 

Ilmoittautuminen on alkanut ja alueelliset ohjelmat on julkaistu verkkosivuilla.

Osallistuminen tapahtuu Teamsin välityksellä. Osallistua voi koko päiväksi tai vain tiettyihin, omaa työtä koskeviin esityksiin. Voit osallistua vapaasti joko oman alueesi tapahtumaan tai muiden alueiden tilaisuuksiin.  

Tervetuloa mukaan maksuttomiin tilaisuuksiin!

  • 3.11.2022 klo 9.00-15.00 Itä-Suomi
  • 8.11.2022 klo 9.00-15.00 Etelä-Suomi, Lounais-Suomi
  • 10.11.2022 klo 9.00-15.30 Pohjois-Suomi ja Lappi
  • 15.11.2022 klo 9.00-15.00 Länsi-Suomi ja Sisä-Suomi
  • 22.11.2022 klo 9.00-15.30 Ruotsinkielinen tilaisuus
Maanmittauslaitos
Palvelut

Uusimmat uutiset ja artikkelit