Hoppa till huvudinnehåll

Beställning av Suomi.fi-kartor

Beställ Suomi.fi-kartor (tidigare Karttjänsten för offentlig förvaltning) med denna blankett. Du får en användarkod och ett lösenord med vilka du kan logga in i tjänsten för att redigera och förvalta kartor som du publicerat.

Tjänsten Suomi.fi-kartor kan användas av alla offentliga myndigheter och andra organisationer som sköter offentliga uppdrag som avses i 5 § i lagen om förvaltningens gemensamma stödtjänster för e-tjänsterEn offentlig myndighet behöver inte beskriva det myndighetsuppdrag som tjänsten avses användas för. En privat organisation ska separat beskriva det offentliga uppdrag som tjänsten avses användas för.

Beställarens uppgifter
Organisation som inte är en del av den offentliga förvaltningen

En privatägd organisation som exempelvis med stöd av avtal sköter ett offentligt uppdrag kan ta i bruk tjänsten Suomi.fi-kartat.

Beskriv det offentliga uppdrag som tjänsten Suomi.fi-kartor ska användas till nedan.
Jag godkänner användningsvillkoren

Användarkodens leveranstid är cirka 1 vecka. Samma kod kan användas av flera användare. Publicerade kartor kan redigeras endast med den användarkod som använts för att skapa dem. Om organisationen behöver flera användarkoder för olika funktioner kan de beställas med en och samma blankett.

Mera information: verkkopalvelut@maanmittauslaitos.fi