Avoimet työpaikat

Työntekijöitä

Maanmittauslaitoksessa työskentelee noin 1800 henkilöä, ja etsimme myös uusia osaajia joukkoomme. Avoimista työpaikoistamme kerromme tällä sivulla sekä valtiolle.fi- palvelussa.

Avoimet työpaikat

Sovellusasiantuntija (haku päättyy 10.8)

Sovellusasiantuntija (haku päättyy 13.8)

Asiakaspalvelusihteeri, Joensuu (haku päättyy 3.8)

Asiakaspalvelusihteeri, Tampere (haku päättyy 3.8)

Asiakaspalvelusihteeri, Porvoo (haku päättyy 3.8)

Kesätyöpaikat

Kesätyöpaikkamme 2018 olivat haettavissa tammikuussa  www.valtiolle.fi -järjestelmässä. Haku päättyi perjantaina 26.1.2018 klo 16.15.

Saimme runsaasti hyviä hakemuksia ja olemme tehneet valinnat. Kesätyöpaikan sai lähes 90 hakijaa eri puolilla Suomea.

Voit seurata kesäharjoittelijoiden arkea ympäri Suomea katsomalla kuvia ja kertomuksia Instagramissa Maanmittauslaitoksen tililtä tai aihetunnisteella #MMLkesäduunarit.

Harjoittelu- ja työhakemukset

Meille voi lähettää avoimia harjoittelu- ja työhakemuksia sähköpostitse osoitteeseen hr@maanmittauslaitos.fi. Voit lähettää avoimen työhakemuksen myös valtiolle.fi-sivuston kautta.

Harjoittelupaikkoja tarjoamme ensisijaisesti kesäisin. Avoimia työhakemuksia hyödynnämme lähinnä lyhyissä määräaikaisissa tehtävissä.

Vakituisista tehtävistä ja pidemmistä määräaikaisuuksista ilmoitamme valtiolle.fi-palvelussa.

Maanmittauslaitoksessa keskitymme opintoihin liittyvien harjoittelijapaikkojen tarjoamiseen. Maanmittauslaitoksessa ei ole mahdollista suorittaa tutkintoa ns. oppisopimuksena.

Kysymyksiä?

Jos sinulla on kysymyksiä koskien harjoittelu- ja työpaikkoja, voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen hr@maanmittauslaitos.fi.