Hyppää pääsisältöön

Harjoittelut ja opinnäytetyöt

Kaksi työntekijää katsoo yhdessä tietokoneen näyttöä.

Etsitkö töitä tai harjoittelupaikkaa? 

Tarjoamme opiskelijoille kesäharjoittelupaikkoja sekä mahdollisuuksia tehdä opinnäytetöitä. Työllistämme niin vastavalmistuneita kuin jo pidempään työelämässä olleita. Katso kaikki avoimet työpaikkamme sivulta maanmittauslaitos.fi/tyopaikat.

Työharjoittelut

Palkkaamme joka vuosi noin 100 työharjoittelijaa, joista moni työllistyy meille joko harjoittelun jälkeen tai myöhemmin urallaan. Harjoittelut ajoittuvat pääasiassa kesäkaudelle, huhtikuun ja lokakuun välille. Paikkoja on ympäri Suomen ja kieli on työstä riippuen suomi tai ruotsi.

Ilmoitamme kaikista työpaikoistamme Valtiolle.fi-palvelussa. Kesätyöpaikoista ilmoitamme myös Aarresaaressa.

Kesätyöntekijöitä palkataan:

  • maanmittausalan tehtäviin
  • IT-tehtäviin
  • tutkimustehtäviin
  • asiakaspalveluun
  • kiinteistöjen kirjaamistehtäviin
  • taloushallintoon
  • arkistotietopalveluun.

Millaista on olla kesätöissä Maanmittauslaitoksessa? 

Opinnäytetyöt

Tarjoamme opiskelijoille – erityisesti tietojenkäsittelyä tai maanmittausalaa opiskeleville – mahdollisuuden tehdä opintoihin liittyviä opinnäytetöitä.

Opinnäytetyön aihe räätälöidään Maanmittauslaitoksen tarpeen mukaan siten, että se vastaa korkeakoulun opinnäytteiden tavoitteita ja opiskelijan opintosuunnitelmaa. Ilmoitamme opinnäytetyöpaikoista ulkoisilla sivuillamme ja aiheesta riippuen eri oppilaitosten omilla sähköisillä ilmoituskanavilla.

Jos sinulla on jo mielessä toimintaamme sopiva opinnäytetyön aihe, voit ehdottaa sitä ottamalla yhteyttä osoitteeseen hr@maanmittauslaitos.fi.

Yliopisto-opiskelijalle

Meillä on töitä monen eri alan osaajille. Sopivia oppiaineita ovat muun muassa tietotekniikka, kartografia, geodesia, geodynamiikka, geoinformatiikka, kiinteistötalous, automaatio- ja sähkötekniikka, maantiede ja tähtitiede. Tutkimustehtävissä hyötyä on lisäksi hyvästä matematiikan ja fysiikan osaamisesta, ohjelmointitaidoista sekä vahvasta motivaatiosta tutkimustyöhön.

TET-harjoittelut

Tarjoamme myös mahdollisuuksia työelämään tutustumisjaksoihin. TET-paikkoja on tarjolla toimipaikoissamme ympäri Suomen. Jos olet kiinnostunut, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse hr@maanmittauslaitos.fi.