Hyppää pääsisältöön

140 kesätyöpaikkaa ympäri Suomen – hae Maanmittauslaitoksen kesätöitä 10.2. mennessä

Hae kesätöihin Maanmittauslaitokseen! Etsimme eri alojen opiskelijoita kesätöihin kymmenille paikkakunnille ympäri Suomen, Maarianhaminasta Ivaloon.

Grafiikka, jossa on ihmisiä erilaisissa työtilanteissa, mm. näppäimistön ääressä, käsittelemässä dronea ja tekemässä maanmittaustoimitusta. Lisäksi teksti "kesätyöhaku 2023"
Kuva:
Maanmittauslaitos

Maanmittauslaitoksen kesätyöhaku on käynnissä 9.1.– 10.2.2023. Palkkaamme tänä vuonna noin 140 kesätyöntekijää eri puolille Suomea. Tarjolla on monipuolista ja mielekästä työkokemusta mm:

  • maanmittaus- ja paikkatietotehtävissä
  • asiakaspalvelussa
  • kirjaamistehtävissä
  • IT-tehtävissä
  • apulaistutkijana.

Kaikki tehtävät ovat palkallisia, eikä niihin edellytetä harjoittelutukea. Panostamme hyvään perehdytykseen. Valtaosaan tehtävistä ei tarvita aiempaa työkokemusta – soveltuvat opinnot ja halu oppia ovat tärkeämpiä.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät Valtiolle.fi-palvelusta ja osoitteesta maanmittauslaitos.fi/tyopaikat.

Näin haet kesätyöpaikkaa

  1. Mene osoitteeseen www.valtiolle.fi
  2. Rajaa hakua valitsemalla ”Virasto”-valikosta Maanmittauslaitos.
  3. Klikkaa ”Hae paikkaa” -linkkiä.
  4. Kirjaudu järjestelmään, täytä ja lähetä hakemus.

Viime kesän harjoittelijoista 96 % suosittelisi Maanmittauslaitosta työpaikkana

Viime kesän palautekyselyn perusteella Maanmittauslaitosta pidetään erittäin hyvänä kesätyöpaikkana. Harjoittelijat kokivat saaneensa riittävästi perehdytystä ja hyvän vastaanoton työpaikoilla. He myös kiittivät saaneensa heti alusta asti sopivasti vastuuta ja tunteen siitä, että heidän osaamiseensa luotetaan.

85 % vastaajista haluaisi työskennellä Maanmittauslaitoksessa myös jatkossa, ja jopa 96 % suosittelisi Maanmittauslaitosta työpaikkana.

Maanmittauslaitos

Uusimmat uutiset ja artikkelit