Hyppää pääsisältöön

Mirva Kipinoinen Maanmittauslaitoksen viestintä- ja vastuullisuusjohtajaksi

Maanmittauslaitoksen viestintä- ja vastuullisuusjohtajaksi on nimitetty FM, YTK Mirva Kipinoinen.

Emilia Hannula

Mirva Kipinoinen
Kuva:
Maanmittauslaitos

Kipinoinen työskentelee viestintä- ja vastuullisuusjohtajana 1.6.2023–30.4.2024. Virka tuli sisäiseen hakuun, kun virkaa aiemmin hoitanut Maija Ilvonen siirtyi Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorin viestintä- ja markkinointijohtajaksi.

Viestintä- ja vastuullisuusjohtaja vastaa Maanmittauslaitoksen viestinnän ja vastuullisuuden kokonaisuudesta, yhteiskuntasuhteiden rakentamisesta ja ylläpitämisestä sekä laitoksen vaikuttaja- ja sidosryhmäviestinnästä. Viestintä- ja vastuullisuusjohtaja toimii yleishallinnon toimintayksikössä, esihenkilönä ja Maanmittauslaitoksen johtoryhmän jäsenenä.

  Tartun innolla työhön. Maanmittauslaitoksen missiona on tietoa maasta ja teemme monipuolisesti tämän eteen töitä tuotannossa, tutkimuksessa, tietohallinnossa ja yleishallinnossa. Viestinnällä haluamme edelleen kasvattaa Maanmittauslaitoksen tunnettuutta ja vaalia hyvää mainettamme. Haluamme myös jatkaa vastuullisuustyötämme, sanoo Kipinoinen.

Kipinoinen on työskennellyt Maanmittauslaitoksen viestintäpäällikkönä. Hänellä on aiempaa kokemusta mm. Turvallisuus- ja kemikaaliviraston viestintäjohtajana ja toimittajakokemusta eri medioista.

Lisätietoja

Hallintojohtaja Maija-Liisa Niskala, maija-liisa.niskala@maanmittauslaitos.fi
Viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Mirva Kipinoinen, mirva.kipinoinen@maanmittauslaitos.fi

 

Maanmittauslaitos

Uusimmat uutiset ja artikkelit