Hyppää pääsisältöön

Palvelemme asiakkaita Lappeenrannan yhteisessä palvelupisteessä 12.6. alkaen

Maanmittauslaitoksen nykyinen asiakaspalvelupiste Pormestarinkadulla on suljettu tiistaina 6.6. muuton takia. Valtion toimijoiden yhteinen palvelupiste avaa ovensa 12.6. Lappeenrannan virastotalolla osoitteessa Villimiehenkatu 2. Maanmittauslaitoksen lisäksi saat Lappeenrannan yhteisessä palvelupisteessä 9 muun viranomaisen palveluita, neuvontaa ja tukea sähköiseen asiointiin.

Asiakaspalvelu
Kuva:
Julia Hautojärvi

Maamittauslaitoksen palvelupisteessä asiakkaat voivat hoitaa kiinteistöihinsä liittyviä asioita, saada huoneistotietojärjestelmään liittyvää neuvontaa, tilata karttatuotteita ja saada tietoa Maanmittauslaitoksen sähköisistä palveluista.

– On myös asiakkaille kätevää, että useamman viraston asiakaspalvelu on keskitetty samaan paikkaan. Yhteisessä asiakaspalvelussa asiakas saa helpommin tietoa eri virastojen palveluista, kertoo tietopalvelupäällikkö Jaana Rintala.

Uusiin tiloihin muuttaa yhteensä 18 valtion toimijaa. Yhteisessä asiakaspalvelussa on 10 valtion toimijaa: Maanmittauslaitos, Kansaneläkelaitos, Edunvalvontatoimisto, Oikeusaputoimisto, Verohallinto, Digi- ja väestötietovirasto, Kaakkois-Suomen TE-toimisto, Ulosottolaitos, Etelä-Karjalan hyvinvointialue ja Rikosseuraamuslaitos.

Uuden yhteiskäyttöisen virastotalon käyttäjiksi tulevat myös Aluehallintovirasto, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Business Finland, Traficom, Väylävirasto, Fintraffic ja Valtori.

Lappeenrannan virastotalon peruskorjaus ja Lappeenrannan yhteinen palvelupiste ovat osa valtion palvelu- ja toimitilaverkkouudistusta. Hankkeen tavoitteena on koota valtion käyntiasiointi yhteisiin palvelupisteisiin 2020-luvun aikana. Samalla tehostetaan valtion tilankäyttöä, kun virastot muuttavat yhteiskäyttöisiin toimistotiloihin.

Lisätiedot

Asiakaspalvelu
Maanmittaustoimitus

Uusimmat uutiset ja artikkelit