Harjoittelut ja opinnäytetyöt

Opiskelijoita
Kuva: Ari Hallami

 

Etsitkö töitä tai harjoittelupaikkaa? 

Seuraava harjoitteluhakumme alkaa tammikuun 2021 alussa. Harjoittelujen lisäksi tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuksia tehdä opinnäytetöitä ja työllistämme niin vastavalmistuneita kuin jo pidempään työelämässä olleita.

Tutustu avoimiin paikkoihimme Valtiolle.fi-palvelussa.

Työharjoittelut

Palkkaamme joka vuosi noin 100 työharjoittelijaa, joista moni työllistyy meille joko harjoittelun jälkeen tai myöhemmin urallaan. Harjoittelut ajoittuvat pääasiassa kesäkaudelle, huhtikuun ja lokakuun välille. Maksamme kaikille harjoittelijoille palkkaa, ja paikkoja on ympäri Suomen.

Ilmoitamme kaikista työpaikoistamme Valtiolle.fi-palvelussa. Kesätyöpaikoista ilmoitamme myös Aarresaaressa.

Kesätyöntekijöitä palkataan:

  • maanmittausalan tehtäviin
  • IT-tehtäviin
  • tutkimustehtäviin
  • asiakaspalveluun
  • kiinteistöjen kirjaamistehtäviin
  • taloushallintoon
  • arkistotietopalveluun
  • viestintään.

Katso kuvia ja kokemuksia vuoden 2019 kesätyöntekijöiltä.
 

Opinnäytetyöt

Tarjoamme opiskelijoille – erityisesti tietojenkäsittelyä tai maanmittausalaa opiskeleville – mahdollisuuden tehdä opintoihin liittyviä opinnäytetöitä.

Opinnäytetyön aihe räätälöidään Maanmittauslaitoksen tarpeen mukaan siten, että se vastaa korkeakoulun opinnäytteiden tavoitteita ja opiskelijan opintosuunnitelmaa. Ilmoitamme opinnäytetyöpaikoista ulkoisilla sivuillamme ja aiheesta riippuen eri oppilaitosten omilla sähköisillä ilmoituskanavilla.

Jos sinulla on jo mielessä toimintaamme sopiva opinnäytetyön aihe, voit ehdottaa sitä ottamalla yhteyttä osoitteeseen hr@maanmittauslaitos.fi.
 

Yliopisto-opiskelijalle

Meillä on töitä monen eri alan osaajille. Sopivia oppiaineita ovat muun muassa tietotekniikka, kartografia, geodesia, geodynamiikka, geoinformatiikka, kiinteistötalous, automaatio- ja sähkötekniikka, maantiede ja tähtitiede. Tutkimustehtävissä hyötyä on erityisesti hyvästä matematiikan ja fysiikan osaamisesta sekä vahvasta motivaatiosta tutkimustyöhön.

TET-harjoittelut

Tarjoamme myös mahdollisuuksia työelämään tutustumisjaksoihin. TET-paikkoja on tarjolla toimipaikoissamme ympäri Suomen. Jos olet kiinnostunut, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse hr@maanmittauslaitos.fi.