Hyppää pääsisältöön

Saavutettavuusseloste: Tilastotietoa kiinteistökaupoista

Tämä saavutettavuusseloste koskee Tilastotietoa kiinteistökaupoista -verkkosivustoa. Maanmittauslaitoksen asiantuntijat ovat arvioineet verkkosivuston saavutettavuuden vaatimusten täyttymisen. Seloste on päivitetty 30.1.2023.

Saavutettavuusvaatimukset täyttyvät

Sivusto arvioitiin 5.2.2020, jolloin todettiin, että sivusto ei täytä saavutettavuusvaatimuksia ja sivustolla on merkittäviä saavutettavuuspuutteita.

Arvioinnin jälkeen sivustolle laadittiin korjaussuunnitelma, ja sivuston kehitys- ja tuotantoympäristöihin tehtiin tarvittavat korjaukset. Nykytilanteessa sivusto on kokonaisuudessaan saavutettavuusvaatimusten mukainen.

Anna saavutettavuuspalautetta

Voit antaa palautetta verkkosivuston saavutettavuudesta tai pyytää verkkosivustolla olevaa aineistoa saavutettavassa muodossa verkkolomakkeella tai lähettämällä pyynnön sähköpostilla kirjaamo@maanmittauslaitos.fi.

Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian, viimeistään kahden viikon kuluessa. Laajoissa saavutettavuuteen liittyvissä pyynnöissä Maanmittauslaitoksella on oikeus jatkaa vastausaikaa kahdella viikolla. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et ole saanut vastausta kahden viikon kuluessa, voit ilmoittaa asiasta Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.

Ongelmia palvelun käytössä?