Hyppää pääsisältöön

Ilmoittaudu Maanmittauslaitoksen ja Insinööriliiton kesätyöwebinaariin

Kiinnostaako työ Maan ja avaruuden väliltä? Tule kuulemaan Maanmittauslaitoksen kesätöistä ja uramahdollisuuksista webinaariin 19.1.

Kesäinen ja aurinkoinen maisemakuva, jossa teksti "Kesätyöwebinaari 19.1.2022" ja Maanmittauslaitoksen ja insinööriliiton logot.
Kuva:
Maanmittauslaitos

Maanmittauslaitos ja Insinööriliitto järjestävät maanmittausalan opiskelijoille kesätyöwebinaarin keskiviikkona 19.1.2022 kello 15–17. Ilmoittautuminen webinaariin on nyt auki, ja ilmoittautua voi 18.1. saakka.

Uratarinoita ja vinkkejä työnhakuun – eväitä unohtamatta

Millaisia työmahdollisuuksia Maanmittauslaitoksesta löytyy? Luvassa on nuorten osaajien uratarinoita ja katsauksia erilaisiin tehtävänkuviin. Saat myös vinkkejä työhakemusten tekemiseen ja vastauksia kesätyönhakijoita askarruttaviin kysymyksiin.

Huolehdimme myös ruumiin ravinnosta, sillä webinaarin osallistujat voivat hakea pientä purtavaa lähimmältä R-kioskilta Insinööriliiton piikkiin.

Webinaarin esityskieli on suomi. Tarkempi ohjelma ja osallistumisohjeet lähetetään ilmoittautuneille tapahtumaa edeltävänä päivänä. Raivaa tilaa sohvalle ja liity linjoille!

Mukaan mahtuu 250 ensimmäistä, joten toimi pikaisesti. Jos et pääse paikalle nyt, voit katsoa webinaarin myöhemmin myös tallenteena. Tallenne lähetetään kaikille ilmoittautuneille. 

Kesällä 2022 luvassa yli 100 kesätyöpaikkaa

Maanmittauslaitos palkkaa jälleen yli 100 kesätyöntekijää 35 paikkakunnalle ympäri Suomen. Harjoittelijoita palkataan maanmittaustehtäviin, sovelluskehitykseen, asiakaspalveluun sekä tutkimustehtäviin. Suureen osaan paikkoja ei tarvita aiempaa työkokemusta – soveltuvat opinnot ja halu oppia ovat tärkeämpiä.

Kesätyöhaku aukeaa 10.1. Hakuilmoitukset löytyvät valtiolle.fi-palvelusta, ja ne kootaan myös osoitteeseen maanmittauslaitos.fi/tyopaikat.

Maanmittauslaitos

Uusimmat uutiset ja artikkelit