Hyppää pääsisältöön

Jo 900 tuttua työntekijää – ja määrä kasvaa koko ajan

Pasi Patrikainen
Kuva:
Maanmittauslaitos

Takana on kolme kuukautta pääjohtajana. Olen ilokseni päässyt tapaamaan jo yli puolet 1700-päisestä henkilöstöstä. Tutustun henkilöstöömme, toimipaikkoihimme, sidosryhmiimme ja palveluntuottajiimme. Jatkan perehtymistä Maanmittauslaitoksen laajaan tehtäväkenttään.

Haluan tavata ihmisiä siksi, että saan paremmin muodostettua kokonaiskuvan organisaatiokulttuuristamme ja voin sovittaa johtamistapani Maanmittauslaitokseen.

Henkilöstöltä ja sidosryhmiltä olen kuullut ajatuksia toimintamme kehittämisestä ja yhteistyön tekemisestä. Henkilöstö on myös ollut innokas kuulemaan minun ajatuksiani siitä, miten aioin johtaa Maanmittauslaitosta kohti tulevaisuutta. 

Tutkimukset Maanmittauslaitoksen työtyytyväisyydestä ja maineesta osoittavat, että Maanmittauslaitoksen henkilöstö pitää työstään paljon ja sitoutuu työhönsä.

Keskeisten sidosryhmien, kuten muiden valtion virastojen välillä yhteistyötä tehdään laajasti niin tutkimuksessa kuin kansalaisille tuotettavissa palveluissa. Vain yhteistyöllä palvelut saadaan asiakkaiden kannalta sujuviksi ja laadukkaiksi palvelukokonaisuuksiksi. Toivon ja odotan alkaneelta vuodelta runsasta vuoropuhelua ja keskustelua siitä, miten voimme kehittää Maanmittauslaitosta ja palveluitamme entistä paremmiksi ja joustavammiksi yhdessä.

Alkanutta vuotta on suunniteltu syksyllä ja nyt on aika kirkastaa vuoden 2023 suunta henkilöstölle.   

Kaiken kaikkiaan kolme kuukautta Maanmittauslaitoksen pääjohtajana ovat olleet juuri niin antoisia ja kiinnostavia kun ajattelinkin tehtävän vastaanottaessani.

Hyvää alkanutta vuotta 2023 meille kaikille!

 

Pasi Patrikainen

Kirjoittaja on Maanmittauslaitoksen pääjohtaja.

Maanmittauslaitoksen blogissa eri kirjoittajat käsittelevät Maanmittauslaitoksen ajankohtaisia asioita.

Maanmittauslaitos

Uusimmat blogit