Hyppää pääsisältöön

Asetukset

Käyttöliittymän kielen vaihto

Voit valita palvelussa käytössä olevan kielen (suomi/ruotsi). Valittu kieli otetaan käyttöön Käytä -painikkeella. Kielen vaihto käynnistää sovelluksen uudelleen, jolloin karttaikkuna tyhjentyy kartalle haetuista kohteista ja rajauksista.

Salasanan vaihto

Salasanan voi vaihtaa Kiinteistötietopalvelun kirjautumisikkunassa tai käyttövaltuushallinnan kautta.

Kiinteistötietopalvelun kirjautumisikkunassa on linkki, jonka kautta pääset tilaamaan uuden salasanan sähköpostiisi. Syötä avautuvaan ikkunaan käyttäjätunnus ja sähköpostiosoite ja tämän jälkeen paina OK -painiketta. Seuraavassa ikkunassa vahvista etu- ja sukunimi painamalla Lähetä- painiketta. 

Käyttövaltuushallinnassa salasanan voi vaihtaa Vaihda salasana -toiminnolla. Syötä salasana -kenttään haluamasi salasana ja vahvista salasana kirjoittamalla se uudelleen. Paina Lähetä -painiketta.

Lisätietoa käyttövaltuushallinnasta.

Käyttövaltuushallinnan salasanan vaihtoon pääset myös Kiinteistötietopalvelun Asetukset -välilehdeltä.

Salasanavaatimukset

Salasanan tulee olla vähintään 15 merkkiä pitkä ja siinä pitää olla sekä isoja että pieniä kirjaimia ja vähintään yksi numero. Salasanassa ei saa olla skandinaavisia merkkejä eikä se saa olla sama kuin aikaisemmat viisi salasanaa.

Vanha käyttöliittymä

Linkistä pääsee siirtymään Kiinteistötietopalvelun vanhaan versioon. Kannattaa huomioida, että vanha käyttöliittymä edellyttää Java lisäosan asennusta selaimeen eikä siihen ole toteutettu mitään palvelun uusia ominaisuuksia. Vanhan käyttöliittymän Asetukset-valikosta pääsee palaamaan uuteen käyttöliittymään.