Hyppää pääsisältöön

Henkilön omistukset

Voit hakea henkilö- tai Y-tunnuksella listaan kohteita (rekisteriyksiköitä, määräaloja, laitostunnuksia), joissa annettu henkilö- tai Y-tunnus on lainhuudon tai omistusoikeuden saajana, hallinnoivana viranomaisena, vuokralaisena tai huudattamattoman luovutuksen saajana.

Haku kohdistuu niihin rekisteriyksiköihin, määräaloihin ja vuokraoikeuksiin, joiden tietoihin on lainhuuto- ja kiinnitysrekisterissä kirjattu henkilö- tai Y-tunnus. Vanhimpiin omistuksiin tunnuksia ei ole tallennettu, joten haku ei löydä niitä.

Hakuvaihtoehto näkyy vain viranomaisoikeuksilla.

Haku

Syötä kenttään henkilö- tai Y-tunnus. Voit tarvittaessa rajata haun koskemaan vain tiettyä kuntaa.

Hakutulokset

Löytyneet omistukset näytetään hakutuloslistalla. Listalla ovat ensin rekisteriyksiköihin kohdistuvat omistukset sekä hallinta- ja vuokraoikeudet, sitten määräalojen omistukset sekä hallinta- ja vuokraoikeudet ja lopuksi laitostunnuksille kirjatut vuokraoikeudet. Listalla näytetään kiinteistö-, määräala- tai laitostunnus sekä tieto siitä minkälainen oikeus omistajalla on kohteeseen. Määräalat näytetään kellanruskealla värillä ja laitokset turkoosinvihreällä värillä.

Hakutuloslistan yläpuolella on maininta, montako kohdetta hakuehdoilla löytyi.

Jos hakuehdolla ei löydy yhtään kohdetta, sovellus ilmoittaa siitä. Takaisin -painikkeella voit palata muuttamaan hakuehtoja.

Hakutuloslistan alapuolelta voit valita millä kielellä (suomi/ruotsi) tuotteet näytetään. Tuotteet avautuvat uuteen selainikkunaan. Voit tulostaa tai tallentaa tuotteet selaimen omilla toiminnoilla (tiedosto - tulosta tai tiedosto - tallenna nimellä).

Tuotteet

Katso rekisteriotteiden kuvaukset

Tulosta hakutulokset

Toiminto avaa uuteen selainikkunaan listan hakuehdolla löytyneistä omistuksista. Kohteet on lajiteltu listalla ensin omistuslajin mukaan, jonka jälkeen ne ovat tunnuksen mukaisessa järjestyksessä. Html-tuloste.

Toiminnot

Näytä tulosteet ja toiminnot valituille.

Toimintojen avulla voit tehdä jatkohakuja listalta valituille rekisteriyksiköille, määräaloille ja laitoksille.

Rekisteriyksiköt

Valitse listalta rekisteriyksiköt, joista haluat tarkempia tietoja. Valittuna saa olla enintään 50 kohdetta kerrallaan. Klikkaa Rekisteriyksiköt -toimintoa. Valitut kiinteistötunnukset avautuvat rekisteriyksiköiden haku sivulle, hakutuloslistalle. Hakutuloslistalta voit edelleen valita yhden tai useamman kiinteistön, joista haluat esimerkiksi kiinteistörekisterin tietoja, lainhuutotodistuksen tai muita tuotteita ja toimintoja.

Määräalat

Valitse listalta määräalat, joista haluat tarkempia tietoja. Valittuna saa olla enintään 50 kohdetta kerrallaan. Klikkaa Määräalat -toimintoa. Valitut määräalatunnukset avautuvat määräalojen haku sivulle, hakutuloslistalle. Hakutuloslistalta voit edelleen valita yhden tai useamman määräalan, joista haluat esimerkiksi sijainnin kartalla, lainhuutotodistuksen tai muita tuotteita ja toimintoja.

Laitokset

Valitse listalta laitokset, joista haluat tarkempia tietoja. Valittuna saa olla enintään 50 kohdetta kerrallaan. Klikkaa Laitokset-toimintoa. Valitut tunnukset avautuvat laitosten haku sivulle, hakutuloslistalle. Hakutuloslistalta voit edelleen valita yhden tai useamman laitoksen, joista haluat esimerkiksi rasitustodistuksen, kiinnitysrekisteriotteen tai muita tuotteita.