Hyppää pääsisältöön

Laitokset

Laitosten tietojen selaus edellyttää, että olet ensin hakenut yhden tai useamman kohteen jollain seuraavista hakutavoista:

Hakutulokset

Annetuilla ehdoilla löytyneet laitokset näytetään hakutuloslistalla tunnuksen mukaisessa järjestyksessä. Lakanneet laitokset ovat listassa punaisella ja tunnuksen perässä on kirjain X. Vireillä olevat laitokset näytetään listalla vihertävän harmaalla värillä ja tunnuksen perässä näytetään teksti ”(vireillä)”. Hakutuloslistan yläpuolella on maininta, montako laitosta hakuehdoilla löytyi.

Jos hakuehdolla ei löydy yhtään kohdetta, sovellus ilmoittaa siitä. Takaisin -painikkeella voit palata muuttamaan hakuehtoja.

Hakutuloslistan alapuolelta voit valita millä kielellä (suomi/ruotsi) tuotteet näytetään.

Valitse hakutuloslistalta yksi tai useampi laitos, joista haluat tietoja. Jos löytyneitä kohteita on ainoastaan yksi, se on automaattisesti valittuna.

Hakutuloslistan alapuolella on lista tuotteista ja toiminnoista, joita voit ottaa valitsemallesi laitokselle. Tuotteet avautuvat uuteen selainikkunaan. Voit tulostaa tai tallentaa tuotteet selaimen omilla toiminnoilla (tiedosto - tulosta tai tiedosto - tallenna nimellä).

Osa tuotteista näkyy vain viranomaisoikeuksilla!

Tuotteet

Perustiedot

Voi hakea maksimissaan 10 laitokselle kerrallaan. Html-tuloste. Sisältää seuraavat tiedot:

laitostunnus

kirjaamispäivä

oikeuden laji

asiakirjat

voimassaolo

asiannumero

arkistoviite

sijaintirekisteriyksiköt

Vuokraoikeustodistus

Voi hakea 50 laitokselle kerrallaan. Pdf-tuloste. Vuokraoikeustodistuksen liitteeksi tulostuvat omistajien yhteystiedot.

Tuote ei ole käytettävissä lakanneille eikä vireillä oleville laitoksille.

Rasitustodistus

Voi hakea 50 laitokselle kerrallaan. Pdf-tuloste.

Tuote ei ole käytettävissä lakanneille eikä vireillä oleville laitoksille.

Vuokraoikeustodistus (oikeaksi todistettava)

Oikeus tuotteeseen on vain viranomaisilla (kunnat, maistraatit, Maanmittauslaitos).

Voi hakea vain yhdelle laitokselle kerrallaan. Pdf-tuloste. Sisältää vastaavat tiedot kuin Vuokraoikeustodistus. Tuote on aina maksullinen.

Rasitustodistus (oikeaksi todistettava)

Oikeus tuotteeseen on vain viranomaisilla (kunnat, maistraatit, Maanmittauslaitos).

Voi hakea vain yhdelle rekisteriyksikölle kerrallaan. Pdf-tuloste. Sisältää vastaavat tiedot kuin Rasitustodistus. Tuote on aina maksullinen.

Vuokralaisten yhteystiedot

Voi hakea 50 laitokselle kerrallaan. Pdf-tuloste. Näyttää valitun laitoksen vuokralaisten yhteystiedot. Luonnollisista henkilöistä näytetään Väestötietojärjestelmästä päivitetyt voimassa olevat osoitetiedot, mikäli vuokralaisen henkilötunnus on kirjattu lainhuuto- ja kiinnitysrekisteriin. Yrityksistä tulostuu yrityksen nimi ja y-tunnus.

Tuote ei ole käytettävissä lakanneille eikä vireillä oleville laitoksille.

Yhteystiedot taulukkomuodossa

Voi hakea 50 laitokselle kerrallaan. Tuote on sarkaimin eroteltu tekstituloste, josta tiedot voi edelleen siirtää esim. taulukkolaskentaohjelmaan. Tuote sisältää samat tiedot kuin pdf-muotoinen Omistajien yhteystiedot.

Tuote ei ole käytettävissä lakanneille eikä vireillä oleville laitoksille.

Ohje tietojen viemisestä Exceliin.

Toiminnot

Hae sijaintirekisteriyksiköt

Toiminto hakee kiinteistöjä, joilla valittu laitos sijaitsee. Valittuna saa olla enintään 50 kohdetta kerrallaan. Valittujen laitosten sijaintikiinteistöjen kiinteistötunnukset avautuvat rekisteriyksiköiden haku sivulle, hakutuloslistalle. Hakutuloslistalta voit edelleen valita yhden tai useamman kiinteistön, joista haluat esimerkiksi kiinteistörekisterin tietoja, lainhuutotodistuksen tai muita tuotteita ja toimintoja.

Hae sijaintimääräalat

Toiminto hakee määräaloja, joilla valittu laitos sijaitsee. Valittuna saa olla enintään 50 kohdetta kerrallaan. Valittujen laitosten sijaintimääräalat avautuvat määräalojen haku sivulle, hakutuloslistalle. Hakutuloslistalta voit edelleen valita yhden tai useamman määräalan, joista haluat esimerkiksi kiinteistörekisteriotteen, lainhuutotodistuksen tai muita tuotteita ja toimintoja.