Hyppää pääsisältöön

18.3.2024 Tietoisku Paikkatietoikkunan ja Suomi.fi-karttojen tiedontuottajille ja sellaisiksi haluaville

Onko organisaationne karttatasoja julkaistu Paikkatietoikkunassa tai Suomi.fi-kartoissa, tai oletteko miettineet liittymistä mukaan? Tervetuloa päivittämään tiedot palveluista, kuulemaan, millaiset ovat askeleet karttatasojen lisäämiseksi palveluihin, ja miten Paikkatietoikkunan sopimuksia ajantasaistetaan.

Riikka Kivekäs

MML karttapalvelut

Aika: Maanantaina 18.3.2024 kello 13:00 - 14:30
Paikka: Etäyhteydellä. Saat Teams-linkin ilmoittautumisen vahvistusviestissä.
Lue lisää ja ilmoittaudu: Tietoisku Paikkatietoikkunan ja Suomi.fi-karttojen tiedontuottajille ja sellaisiksi haluaville | Maanmittauslaitos

Tilaisuus on suunnattu erityisesti organisaatioille, jotka julkaisevat karttatasojaan rajapintapalvelujen kautta Paikkatietoikkunassa ja Suomi.fi-kartoissa. Muille palvelujen käyttäjille järjestetään erillinen tietoisku myöhemmin. 

Seuraa tiedotustamme eri viestintäkanavillamme:

Paikkatietoikkunassa ja Suomi.fi-kartoissa organisaatio saa lisää näkyvyyttä ja käyttäjiä karttatasoilleen. Käyttäjä voi luoda uusia karttanäkymiä yhdistämällä eri organisaatioiden karttatasoja ja julkaista upotetun kartan verkkosivuillaan. Tilaisuudessa kuulet, mitä tämä edellyttää rajapintapalveluilta ja millaisen sopimuksen organisaatio laatii Maanmittauslaitoksen kanssa tullessaan mukaan palveluihin.

Tervetuloa!

Uusimmat palvelutiedotteet