Hyppää pääsisältöön

Saavutettavuusseloste: Asiointipalvelu

Tämä saavutettavuusseloste koskee Maanmittauslaitoksen Asiointipalvelun verkkosivustoa. Maanmittauslaitoksen asiantuntijat ovat arvioineet verkkosivuston saavutettavuuden vaatimusten täyttymisen. Seloste on päivitetty 12.10.2023.

Saavutettavuusvaatimukset täyttyvät

Sivustosta on tehty saavutettavuusarviointi 8.3.2021 ja sitä on tarkennettu 12.10.2023, jolloin todettiin, että sivusto on kokonaisuudessaan saavutettavuusvaatimusten mukainen.

Palveluun sisältyvä karttanäkymä ei täytä saavutettavuuslain vaatimuksia mutta ei toisaalta kuulu lain piiriin. Karttatuotteita voi tarvittaessa ostaa myös Maanmittauslaitoksen asiakaspalvelun kautta.

Anna saavutettavuuspalautetta

Voit antaa palautetta verkkosivuston saavutettavuudesta tai pyytää verkkosivustolla olevaa aineistoa saavutettavassa muodossa verkkolomakkeella tai lähettämällä pyynnön sähköpostilla kirjaamo@maanmittauslaitos.fi.

Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian, viimeistään kahden viikon kuluessa. Laajoissa saavutettavuuteen liittyvissä pyynnöissä Maanmittauslaitoksella on oikeus jatkaa vastausaikaa kahdella viikolla. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et ole saanut vastausta kahden viikon kuluessa, voit ilmoittaa asiasta Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.

Ongelmia palvelun käytössä?