Hyppää pääsisältöön

Määräalat

Määräalatietojen selaus edellyttää, että olet ensin hakenut yhden tai useamman kohteen jollain seuraavista hakutavoista:

Hakutulokset

Annetuilla ehdoilla löytyneet määräalat näytetään hakutuloslistalla tunnuksen mukaisessa järjestyksessä. Lakanneet määräalat ovat listassa punaisella ja tunnuksen perässä on kirjain X. Erillisenä luovutetut yhteisalueosuudet ovat sinisellä. Hakutuloslistan yläpuolella on maininta, montako määräalaa hakuehdoilla löytyi.

Jos hakuehdolla ei löydy yhtään kohdetta, sovellus ilmoittaa siitä. Takaisin -painikkeella voit palata muuttamaan hakuehtoja.

Hakutuloslistan alapuolelta voit valita millä kielellä (suomi/ruotsi) tuotteet näytetään.

Valitse hakutuloslistalta yksi tai useampi määräala, joista haluat tietoja. Jos löytyneitä kohteita on ainoastaan yksi, se on automaattisesti valittuna.

Hakutuloslistan alapuolella on lista tuotteista ja toiminnoista, joita voit ottaa valitsemallesi määräalalle. Tuotteet avautuvat uuteen selainikkunaan. Voit tulostaa tai tallentaa tuotteet selaimen omilla toiminnoilla (tiedosto - tulosta tai tiedosto - tallenna nimellä).

Osa tuotteista näkyy vain viranomaisoikeuksilla!

Tuotteet

Katso rekisteriotteiden kuvaukset

Voi hakea maksimissaan 10 määräalalle kerrallaan. Html-tuloste. Sisältää seuraavat tiedot:

määräalatunnus

alkuperäinen saantopäivä

rekisteröimispäivämäärä

saantotapa

olotila

tietolähde

Kiinteistörekisteriote

Voi hakea maksimissaan yhdelle määräalalle kerrallaan. Pdf-tuloste.

Lainhuutotodistus

Voi hakea 50 määräalalle kerrallaan. Pdf-tuloste. Lainhuutotodistuksen liitteeksi tulostuvat omistajien yhteystiedot.

Tuote ei ole käytettävissä lakanneille määräaloille.

Rasitustodistus

Voi hakea 50 määräalalle kerrallaan. Pdf-tuloste.

Tuote ei ole käytettävissä lakanneille määräaloille.

Kiinteistörekisteriote (oikeaksi todistettava)

Oikeus tuotteeseen on vain viranomaisilla (kunnat, maistraatit, Maanmittauslaitos).

Voi hakea vain yhdelle määräalalle kerrallaan. Pdf-tuloste. Sisältää vastaavat tiedot kuin Kiinteistörekisteriote. Tuote on aina maksullinen.

Lainhuutotodistus (oikeaksi todistettava)

Oikeus tuotteeseen on vain viranomaisilla (kunnat, maistraatit, Maanmittauslaitos).

Voi hakea vain yhdelle määräalalle kerrallaan. Pdf-tuloste. Sisältää vastaavat tiedot kuin Lainhuutotodistus. Tuote on aina maksullinen.

Rasitustodistus (oikeaksi todistettava)

Oikeus tuotteeseen on vain viranomaisilla (kunnat, maistraatit, Maanmittauslaitos).

Voi hakea vain yhdelle määräalalle kerrallaan. Pdf-tuloste. Sisältää vastaavat tiedot kuin Rasitustodistus. Tuote on aina maksullinen.

Omistajien yhteystiedot

Voi hakea 50 määräalalle kerrallaan. Pdf-tuloste. Näyttää valitun määräalan omistajat. Luonnollisista henkilöistä näytetään Väestötietojärjestelmästä päivitetyt voimassa olevat osoitetiedot, mikäli omistajan henkilötunnus on kirjattu lainhuuto- ja kiinnitysrekisteriin. Yrityksistä tulostuu yrityksen nimi ja y-tunnus. Tuote ei ole käytettävissä yhteisille alueille eikä lakanneille määräaloille.

Yhteystiedot taulukkomuodossa

Voi hakea 50 määräalalle kerrallaan. Tuote on sarkaimin eroteltu tekstituloste, josta tiedot voi edelleen siirtää esim. taulukkolaskentaohjelmaan. Tuote sisältää samat tiedot kuin pdf-muotoinen Omistajien yhteystiedot. Tuote ei ole käytettävissä yhteisille alueille eikä lakanneille määräaloille.

Ohje tietojen viemisestä Exceliin.

Toiminnot

Näytä kartalla

Tuo valittujen määräalojen sijainnin kartalle. Sijaintimerkki ja määräalatunnus näytetään kartalla oranssilla värillä. Alueellisten määräalojen alueet väritetään oranssinkeltaisella värillä. Voi hakea maksimissaan 50 määräalalle kerrallaan. Lakanneita määräaloja ei tuoda kartalle.

Hae sijaintirekisteriyksiköt

Toiminto hakee valitun määräalan sijaintikiinteistön. Valittuna saa olla enintään 50 kohdetta kerrallaan. Valittujen määräalojen sijaintikiinteistöjen kiinteistötunnukset avautuvat rekisteriyksiköiden haku sivulle, hakutuloslistalle. Hakutuloslistalta voit edelleen valita yhden tai useamman kiinteistön, joista haluat esimerkiksi kiinteistörekisterin tietoja, lainhuutotodistuksen tai muita tuotteita ja toimintoja.

Hae laitokset

Toiminto hakee valitulla määräalalla sijaitsevat voimassa olevat laitokset. Valittuna saa olla enintään 50 kohdetta kerrallaan. Valittujen määräalojen laitokset avautuvat laitosten haku sivulle, hakutuloslistalle. Hakutuloslistalta voit edelleen valita yhden tai useamman laitoksen, joista haluat esimerkiksi vuokraoikeustodistuksen, vuokralaisten yhteystiedot tai muita tuotteita ja toimintoja.

Uusi haku

Toiminnolla pääset takaisin kiinteistöjen haku -sivulle.