Hyppää pääsisältöön

Paikkatietojen kuntafoorumi (PAKU)

Kunnan edustaja, tule mukaan Paikkatietojen kuntafoorumiin!

Ilmoittaudu jäseneksi Paikkatietojen kuntafoorumiin ja tule mukaan vaikuttamaan, keskustelemaan ja jakamaan osaamista! Jäsenyys on tarkoitettu vain kuntien edustajille. 

Mikä on PAKU?

Paikkatietojen kuntafoorumi PAKU edustaa kuntien ääntä valtionhallinnon paikkatietoratkaisuihin liittyvän toiminnan ja valtakunnallisten hankkeiden kehittämisessä. PAKUn toiminnassa kunnat ja valtionhallinto vaihtavat tietoa julkishallinnon paikkatietotoimintaa koskettavasta kehitystyöstä ja voivat antaa palautetta kehitystyön tueksi.

Yli 270 kunnan edustajaa + valtionhallinnon toimijat yhdessä

Paikkatietojen kuntafoorumissa edustettuina olevat kunnat merkittynä Suomen kartalle.
Katso kartasta mistä kunnista PAKUn edustajat tulevat. Kunnat on merkattu vihreällä. Kuva on päivitetty 6.2.2024.

Kuntaedustajia on mukana PAKU:ssa yli 270 eri puolilta Suomea. PAKU:n koordinointiryhmässä on mukana 12 kuntaedustajaa. Koordinointiryhmään kuuluu myös edustajia valtionhallinnon organisaatioista. Toimintamme kehittyy kuntajäsenten ja valtionhallinnon toimijoiden tiiviissä yhteistyössä. 

Miksi kannattaa tulla mukaan PAKU:n toimintaan? 

  • PAKUn jäsenet kutsutaan noin kuusi kertaa vuodessa järjestettäviin verkkotapaamisiin, joissa on vaihtuvia teemoja ja ajankohtaiskatsauksia. Kalenterikutsu tapaamisiin lähetetään kaikille PAKU:n jäsenille.
  • Lisäksi PAKU:n jäsenet saavat vaikuttamis- ja osallistumismahdollisuuksia. Lähetämme tietoa niistä sähköpostitse.
  • PAKU on paikkatietojen digitalisaatiosta kiinnostuneille kuntaedustajille hyvä verkostoitumisen ja tutustumisen paikka. Asioita ei tarvitse ratkoa yksin, tukea ja neuvoa on saatavilla erilaisiin tilanteisiin. 

Liity jäseneksi Paikkatietojen kuntafoorumiin ja tule mukaan vaikuttamaan, keskustelemaan ja jakamaan osaamista! 

Kysyttävää? Lähetä meille postia kuntafoorumi(a)maanmittauslaitos.fi tai ota yhteyttä Teppo Ahoseen, etunimi.sukunimi@maanmittauslaitos.fi.

Mietitkö vielä jäsenyyttä? Tilaa kunnille suunnattu uutiskirjeemme!

Mietitkö vielä PAKUn jäsenyyttä? Tilaa Paikkatietojen kuntafoorumin uutiskirje ja pysy ajan tasalla kuntien paikkatietoon liittyvissä aiheissa.