Hyppää pääsisältöön

Paikkatietoikkuna päivitettiin uuteen versioon 13.9.2023

Paikkatietoikkuna päivitetään uuteen versioon 13.9.2023. Päivitys tuo mobiililaitteille räätälöidyn näkymän Paikkatietoikkunaan ja parannuksia ylläpitotyökaluihin. Lisäksi postinumeroalueet ja kuntien avainluvut ovat nyt saatavilla teemakartoille.

Paikkatietoikkunan mobiilinäkymä

Kännykälläkin pääsee Paikkatietoikkunaan

Paikkatietoikkuna toimii nyt myös mobiililaitteilla. Käyttöliittymän toiminnallisuuksia on karsittu, jotta käyttö olisi mahdollisimman sujuvaa myös pienillä näytöillä.

Lue lisää mobiilinäkymän käyttöohjeesta.

Postinumeroalueet ja kuntien avainluvut teemakarttoihin

Teemakarttoihin on lisätty tietolähteiksi Tilastokeskuksen PAAVO-postinumeroalueet ja Kuntien avainluvut. Käy tutkimassa esimerkiksi, millainen ikäjakauma tai työllisyysaste on eri alueilla.

Apuja ylläpitäjille ja korjauksia käyttöliittymään

Ylläpitäjän työkaluja on kehitetty eteenpäin. Näin karttatasojen ja toisaalta käyttäjien hallinta on helpompaa. Lisäksi on korjattu useita bugeja, jotka liittyivät muun muassa karttamerkintöihin ja karttajulkaisuun.

Tutustu tarkemmin Oskari-ohjelmiston version 2.12.0 uudistuksiin.

Tervetuloa Geoforum Summitiin

Haluatko kuulla lisää Paikkatietoikkunan uusimmista käänteistä ja erityisesti siitä, miten Paikkatietoikkuna toimii mobiililaitteilla? Tervetuloa Geoforum Summitiin kuuntelemaan tietoiskuamme maanantaina 30.10. kello 12 ja keskustelemaan Maanmittauslaitoksen näyttelyosastolle muun muassa Paikkatietoikkunasta!

Voit toki myös laittaa meille palautetta sähköpostitse osoitteeseen paikkatietoikkuna@maanmittauslaitos.fi.

Uusimmat palvelutiedotteet