Hyppää pääsisältöön

Uusi teemasivu julkaistu kuntien työn tueksi

Maanmittauslaitos on julkaissut uuden teemasivun kuntien käyttöön. Sivulle on koostettu kunnille olennaiset Maanmittauslaitoksen palvelut sekä tietoa ja tukea niiden käyttöön. Tarjolla on myös tietoa ajankohtaisista teemoista sekä yhteistyömahdollisuuksista. Tavoitteena on selkeyttää kunnille suunnattua viestintää. 

Kuvan etualalla näkyy kalliota. Keskellä kuvaa kulkee katu suoraan eteenpäin. Kadun molemmilla puolilla on oransseja tiilikerrostaloja. Kadun laidoilla on puisto.
Kuva:
Pixabay

Maanmittauslaitos tarjoaa kunnille kiinteistö-, huoneisto- ja peruspaikkatietoja sekä palveluita, jotka auttavat kuntia rakennetun ympäristön suunnittelussa, rakentamisessa ja ylläpitämisessä. Lisäksi tarjotaan tukea ja työkaluja muun muassa kiinteistörekisterin pitämiseen, kiinteistökaupan ja maanvuokrasopimuksen laatimiseen sekä paikkatietojen yhteentoimivuuden parantamiseen ja INSPIRE-velvoitteiden täyttämiseen. Kunnat ovat Maanmittauslaitokselle merkittävä asiakasryhmä ja yhteistyökumppani tiedon tuotannossa, joten on tärkeää, että olennainen tieto löytyy. 

Kunnille-teemasivulle nostettuja tietosisältöjä on prosessin aikana tarkennettu vastaamaan kuntien tarpeisiin paremmin. Kokonaisuuteen on lisätty myös mm. aineistoyhteistyötä käsittelevä sivu.

Tutustu ja anna palautetta teemasivusta. Palautetta sivusta voi lähettää yleisen palautelomakkeen kautta. Voit lähettää lomakkeen kautta myös teemasivua koskevia kehitysehdotuksia. 

Tutustu uuteen sivuun 
Anna palautetta sivustosta

Maanmittauslaitos

Uusimmat uutiset ja artikkelit