Hyppää pääsisältöön

Rekisteripalvelut

Rekisteripalveluiden kautta voit hakea tietoja kiinteistörekisteristä sekä lainhuuto- ja kiinnitysrekisteristä. Voit hakea rekisteriyksiköitä, määräaloja sekä muita kohteita useilla eri hakutavoilla. Kun oikea kohde on löytynyt, voit ottaa sille erilaisia tuotteita ja toimintoja.

Suora haku kiinteistö-, määräala-, käyttöoikeusyksikkö- tai laitostunnuksella

Jos tiedossasi on kiinteistö-, määräala-, käyttöoikeusyksikkö- tai laitostunnus, voit hakea suoraan kyseistä kohdetta heti etusivulla olevan haun avulla. Tunnus kirjoitetaan Haku tunnuksella -kenttään.

Tunnus voi olla joko lyhyessä väliviivallisessa muodossa (927-445-15-0) tai pitkässä tietokantamuodossa (92744500150000). Hakukenttään voit syöttää kerralla myös useamman tunnuksen pilkulla erotettuina. Kaikkien tunnusten pitää olla samaa kohdetyyppiä, eli kiinteistötunnuksia, määräalatunnuksia tai laitostunnuksia. Niitä ei saa olla sekaisin.

Lakanneita rekisteriyksiköitä, määräaloja, käyttöoikeusyksiköitä tai laitoksia voi hakea ainoastaan tunnuksen avulla.

Muut hakutavat

Jos tiedossasi ei ole kiinteistö-,  määräala-. käyttöoikeusyksikkö- tai laitostunnusta, voit hakea kohteita myös muilla hakutavoilla. Valitse kiinteistö-, määräala- ja laitostunnushaun alapuolelta minkä tyyppistä kohdetta olet hakemassa. Tämän jälkeen voit valita millä tavalla haet kohdetta. Valittavana olevat hakutavat riippuvat siitä, minkälaista kohdetta olet hakemassa. Osa hakutavoista on näkyvissä vain tietyillä käyttöoikeuksilla.

Haettavat kohteet ovat:

Rekisteriyksiköt

Määräalat

Käyttöoikeusyksiköt

Yksityistiet

Laitokset

Henkilön omistukset (vain viranomaisoikeuksilla)

Kiinteistörekisterin tapahtumat

Rakennukset

Kiinteistökaupat

Kiintopisteet

Rekisteripalvelut -osion oikeassa ylälaidassa on pieni i -merkki, jota klikkaamalla aukeavat käyttöohjeet.

Rekisteripalvelut -sivu avautuu etusivuna, kun käynnistät palvelun.