Asiointipalvelu (henkilöt)

Palvelusta voit katsoa tiedot omistamistasi kiinteistöistä ja määräaloista sekä vuokra-alueista. Palvelu näyttää kiinteistöjen sijainnin kartalla sekä kiinteistön perustiedot, kuten pinta-alan, nimen ja rekisteröintipäivän. Näet myös kiinteistöjen omistus- ja kiinnitystiedot sekä näet kaikki käynnissä olevat kirjaamisasiasi eli lainhuudot, kiinnitykset ja erityisen oikeuden kirjaamiset.

Palvelussa näkyvät myös ne kiinteistön ja määräalan luovutukset, joita ei ole vielä rekisteröity. Mikäli kaupanvahvistaja on vahvistanut kiinteistön tai määräalan luovutuksen (esimerkiksi kauppa tai lahja), voit hakea palvelun kautta lainhuutoa. Voit tehdä lainhuutohakemuksen samalla kertaa kaikille luovutuksessa oleville kiinteistöille ja määräaloille. Voit hakea lainhuutoa myös muiden saajien puolesta. 

Lisäksi voit ostaa kiinteistöihin liittyviä otteita ja todistuksia.

Asiointipalvelu on käytettävissä päivittäin klo 01.00 - 23.00.

Tietoa rekisteröidyn henkilötietojen käsittelystä

Palvelu on avoin kaikille henkilöasiakkaille. Siihen kirjaudutaan Suomi.fi-tunnistuspalvelun kautta pankkitunnuksilla, sähköisellä henkilökortilla tai mobiilivarmenteella.

Kiinteistötietojärjestelmän otteet, todistukset ja haut sähköisestä asiointipalvelusta

Sähköinen asiointipalvelu (vaatii kirjautumisen) Arvonlisäveroton hinta, euroa (€) Arvonlisäverollinen hinta, euroa (€)
Lainhuutotodistus 14,00 ei arvonlisäveroa
Rasitustodistus 14,00 ei arvonlisäveroa
Kiinteistörekisterin ote 14,00 ei arvonlisäveroa
Kunta-, sijaintialue-, ryhmä- ja yksikkö-luettelot, erillisenä annettavat yhteisen alueen osakasluettelot ja muut näihin verrattavat luettelot 14,00 ei arvonlisäveroa
Rekisteriyksikön karttaote 14,00 ei arvonlisäveroa
Vuokraoikeustodistus 14,00 ei arvonlisäveroa
Määräalan kiinteistörekisteriote 14,00 ei arvonlisäveroa
(Ote käyttöoikeusyksiköstä) EI VIELÄ SAATAVISSA 14,00 ei arvonlisäveroa
(Asiakirjan tai toimituskartan haku) EI VIELÄ SAATAVISSA 5,70 ei arvonlisäveroa

Näiden otteiden hinnat koskevat kesällä 2017 käyttöön otettua sähköistä asiointipalvelua ja sen kautta luovutettavia edellä mainittuja kiinteistötietojärjestelmän luetteloa, otetta tai todistusta. Asiakaspalvelusta saatavan tai verkkosivujen tilauslomakkeen kautta tilatun luettelon, otteen tai todistuksen hinta on 18 euroa.

Sovellusten tila

Tarkista sovellusten ajankohtainen tilanne sekä mahdolliset häiriöt.