Hyppää pääsisältöön

Muodostajarekisteriyksiköt

Muodostajarekisteriyksiköt -tulosteella esitetään kiinteistön tai muun rekisteriyksikön muodostumisketjusta taaksepäin poimitut ja annettuna ajankohtana voimassa olleet muodostajarekisteriyksiköt. Siten tulosteella näkyvät vain annettuna päivämääränä tai sitä ennen rekisteröidyt rekisteriyksiköt. Ne voivat olla edelleenkin voimassa olevia tai ne ovat voineet lakata annetun ajankohdan jälkeen.

Muodostumisketjun rekisteriyksiköitä tutkitaan vain annettuun ajankohtaan asti siten, että hakua ei jatketa taaksepäin, jos rekisteriyksikkö on ollut annettuna ajankohtana voimassa oleva. Jos tätä varhaisempi muodostajarekisteriyksikkö oli voimassa vielä annettuna ajankohtana, sitä ei enää poimita mukaan.

Tulosteella ei esitetä määräaloja tai erillisenä luovutettuja yhteisalueosuuksia.

Otsikon yhteydessä esitetään päivämäärä, milloin tuloste on otettu rekisteristä. Seuraavilla riveillä esitetään kohderekisteriyksikön kiinteistötunnus, nimi ja mahdollinen lakkaamistieto.

Tilaa otteita ja todistuksia asiakaspalvelustamme

Katso esimerkki muodostajarekisteriyksiköt -tulosteesta.

Perustiedot

Perustiedoissa esitetään kohderekisteriyksikön perustiedot samalla tavalla kuin rekisteriyksikön kiinteistörekisteriotteella.

Muodostajarekisteriyksiköt muodostumisketjusta taaksepäin ajankohtana

Tulosteen otsikossa esitetään päivämäärä, jonka mukaan haku on tehty. Jos annettuna ajankohtana voimassa olleita muodostajarekisteriyksiköitä ei löydy, osiosta esitetään pelkkä otsikko.